Fiatal felnőttek! Miből áll nálatok a takarítás?
Egyetemista vagyok, de még otthon lakom. Ez az a szituáció, amikor nincs saját lakás még, ahol én kelljen fenntartsam a rendet, de már a teendőm több a tinédzserek elkötelezettségeinél (szerintem).
Mennyi időnként takarítotok (mit hányszor egy adott idő alatt-így értem)? Milyen beosztással (csak ott ahol épp piszkos, így kevesebb alkalommal kell nagytakarítást végezni, mert rendre mindent elvégzel, vagy inkább hagyod a dolgokat és mondjuk egy héten egyszer nagytakarítás)?
Én ugyan külön élek, de ha hosszabb időre meglátogatom a szüleim, akkor a házimunka nagyját igyekszem átvenni. Mert hiába sportosak, fiatalosak, akkor sem fiatalok már.
Ez általában úgy néz ki, hogy reggel felkelek és körülnézek, mit kell megcsinálni, azt megcsinálom, arra a napra általában le is van tudva akkor minden.
De ezt itthon is így csinálom, hogy napközben ne kelljen vele foglalkozni. Különösen nyáron :)
fiatal felnőtt vagyok, 23 éves :D
saját lakásban élek.
nálam a takarítás eléggé impulzusszerű. ha látom, h valami elérte a szintet, akkor nekiesek, és meg sem állok, míg nem vagyok elégedett.
porszívózni 2 naponta szoktam, sajnos indokolt, mivel forgalmas út mellett van a kéróm. felmosni hetente 1x elég, a fürdőben 2hetente vagy nagygenerál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!