Takarítás-kérdés! Melyik típusba tartozol?
gyorsan, de alaposan
2 naponta gyors felporszívózok, utána feltörlök, kb 1 óra az egész ház
de pl konyhába mindig mindent letörlök használat után, pl a pultokat, azzal nincs gond
gyorsan a lényeget:D-21-L
párom gyorsan minden áldott nap mindent alaposan 22-F
Gyorsan és alaposan. Gyakorlat teszi a mestert, mikor kezdtem, akkor még lassú és alapos voltam, ma már a töredéke idő elég ugyanolyan eredmény eléréséhez, mint néhány éve.
Bár ebben benne van az is, hogy a lakás berendezésekor szempont volt a könnyű takaríthatóság, nincsenek nyitott polcok, csak amin a könyvek vannak, nincs olyan poharunk, amibe nem fér bele kényelmesen a kezem, nincs olyan szőnyegünk, ami nem fér bele a mosógépbe, stb. A konyhában is szinte mindent a szekrényben tárolok és/vagy a dobozában. Így nem koszolódnak a holmik.
vannak dolgok, amiken szeretek néha pötsölni. engem megnyugtat a takarítás és a rendrakás bizonyos helyzetekben, pláne, ha a fejemben nincs rend. olyankor rosszabb vagyok mint egy bespurizott takarítónő :D
ha mondjuk jön valami illusztris vendég, és nincs sok időm, akkor a lényeget megcsinálom, a nagyját meg behányom a szekrénybe, h ínséges időkben legyen mivel lenyugtatni magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!