Mit csináljak büdös az alsó szomszédom?
Venni két domestost, bekopogni, közölni, hogy segítesz a takarításban, fertig-purcig kifényezni az otthonát, és hazamenni, örülni, hogy nincs szag.
Addig amíg őt nem zavarja, ez az egyetlen olyan megoldás, amely számodra kedvező kimenetelű...
Nekem is ilyen szomszédaim voltak , de elköltöztünk.
Nem pont miattuk, de megkeserítették az életemet az alattunk lévő lakás sajnos az önkormányzaté volt valahogy, lakóktól az izzadságszag, cigi, áporodott levegő minden jött !A felettem lakónak meg volt 8 macskája meg két német juhászkutyája "52 m2" ha beittak a kutya a sarokba vizelt ami bizony átrágta a tartós használat miatt magát . Hetente mentem az önkormányzathoz , gondoltam csak elfogy a felettem lakó pénze ha sok bírságot kap . Vettünk egy pollenszűrős légkondit, meg ionizációs légtisztítókat így barikádoztuk el magunkat :)
Már sajnos mindent körbejártam! És sajnos nem csak én érzem a lépcsőházban! És mikor a múltkor lementem szólni neki és kinyitotta az ajtót te jó isten benéztem mögé a lakásába hát az a szagot meg látványt nem kívánom senkinek! a fehér fal tiszta sárgák voltak meg kosz mindenhol meg a szag!
Gondoltam én is arra hogy lemegyek hozzá hipóval hogy veszek neki de nem érdemli meg mert a múltkor előttem vásárolt a boltban és vett egy kannás bolt 2 doboz cigit meg egy félkiló darált húst nem volt elég a pénze és vissza adta a darált húst hogy azt nem viszi el!!! de a cigi meg a bora az fontos neki!!
Ebben az esetben ne akarj népnevelő lenni. Az ő dolga, mire költi a pénzét, függetlenül attól, hogy egyetértesz-e vele vagy sem. A problémád szempontjából ez nem releváns.
Menj le és segíts neki kitakarítani. Nagyjából ez az egyetlen megoldás. Vagy kéjelegsz abban, hogy nem érdemli meg, és közben szivérog fel továbbra is a bűz.
Esetleg ha veszélyezteti az egészségeteket, akkor ántsz. De ahhoz nem elég a szag.
önkormányzati lakás? a mi szomszédunk egy szemétdombon élő alkesz, és ő még üvöltözik is és terrorizálja a ház lakóit (mi mondjuk tettünk róla hogy velünk ne kekeckedjen mert elveszti a maradék két fogát is).
mi egyszerűen megfogalmaztuk mi a gond vele aláírattuk a fél házzal egy példány a közös képviselőnek, egy a jegyzőnek és ami nagyon fontos, a vagyonkezelőnek mert a varázsszó benne az önkormányzati lakás rongálása volt. igaz hogy fél évükbe került de nemrég küldtek egy levelet, hogy folyamatban van a kilakoltatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!