HELP! A bojleren elaludt a gáz, így nincs meleg víz! Mit tegyek? Hogy lehet újra meggyújtani?
Figyelt kérdés
Van rajta egy piros szikráztató gomb, meg egy kék, az talán a hőmérséklet beállítására van.
Próbáltam úgy, hogy odatartottam egy gyufát, és nyomtam a szikráztatót, de semmi.
Alul van egy kék csavarható gomb, az nem tudom mire való.
2011. jún. 17. 14:46
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mégegyszer a segítséget, máris sokkal jobb, már normál hőmérsékletű melegvíz jön ki a csapból. :)
Előző, te meg magyarázd el az albérlődnek, ha úgy döntöd, kiadod a lakást, hogy mit tegyen, ha váratlanul elalszik a gáz.
Egy kis állítgatástól meg nem lesz semmi baja a bojlernek.
2011. jún. 17. 15:59
12/12 A kérdező kommentje:
Látom törölték az utolsó két kommentet.
Írt valami csúnyát az a szerencsétlen?
Többiek, ti tudjátok, volt-e még valami komment a mai napon? Csak most értem haza.
2011. jún. 18. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!