Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan adjam el házat?

Hogyan adjam el házat?

Figyelt kérdés

Van egy családi házam vidéken, Bp-től 15 kilométerre közös az anyámmal, mindketten el akarjuk adni van is szándéknyilatkozat stb.

Három ingatlanosnál megy, nem adjuk sem olcsón se drágán olyan közepes 22 milla lenne az irányár, különálló üzlethelyiség is van előtte, a környéken szinte minden a 800 méteren belül, orvosi rendelő patika, kistesco, óvoda, iskola, templom a sarkon.

Szóval tök jó helyen van se ártér semmi nem fenyeget, aszfaltozott utca, etnikummentes környék a kút vize tiszta, és iható, közmű minden van , ráadásul nincs lelakva, csak a tetőre kell majd ránézni 5-6 éven belül..

Aztán mégse érdeklődik a kutya se, havonta befut egy nézelődő.

Mit csináljak, hol hirdessem?

A neten mindenhol fent van már..

Két éve hirdetjük.

Nem akarom megvárni vele a következő telet is.

Mit tennétek?

2011. jún. 15. 12:02
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és még hozzátenném, hogy már egy éve nem lakik egyikünk sem a házban.
2011. jún. 15. 12:03
 2/9 anonim ***** válasza:
5-ért elviszem, így látatlanba...
2011. jún. 15. 12:10
 3/9 komasa ***** válasza:
Az a baj, hogy a válság miatt nincs jelentkező. Üzlethelyiséggel együtt bp-től 15 km-re nem drága. A bedőlt hitelek magukkal hozták azt is, hogy nehéz új hitelhez jutni. A megoldás az, hogy ha nagyon gyorsan el akarod adni, akkor nagyon áron alul kell megtenned. Vagy vársz vele, és addig megpróbálod kiadni valakinek.
2011. jún. 15. 12:13
 4/9 Đórii. válasza:

Mi is így vagyunk ezzel... =(

Lehet akármilyen jó helyen a házad,ha nincs az embereknek pénzük megvenni...és ilyen ínséges időben kölcsönt se vesznek fel! :S

2011. jún. 15. 12:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Így van! Sajnos az emberek vagy nem tudnak, vagy nem mernek hitelt felvenni.

Akinek van pénze, annak már háza is van, akinek pedig lakásra van szüksége, annak nincs rá 22 millája.

Mekkora a ház?

Valami oka biztos van annak, hogy felé sem néznek.

Ha tényleg annyira jó áron adod, és tényleg olyan közel van Bp, és minden más.

Az biztos, hogy Bp-től 15 km-re nem magát a házat, hanem azt fizeted meg, hogy közel van a fővároshoz.

Hisz, mi most építkeztünk vidéken (Kecskemét mellett) és 15 millió volt telek plusz a ház. És ez egy vadi új ház.

Mi kb 17 millióért adhatnánk el. Szerintem még annyiért se vennék meg, mert nincs pénzük az embereknek.

Szóval, oké, értem én, hogy Pest mellett drágábbak az ingatlanok, na de 5 év múlva "rá kéne nézni a tetőre" (ami nem tudom mit takar) tehát nem egy új ház, mégis 22 millió.

Én sokallnám az árat. Inkább akkor már vennék ott egy telket, s építkeznék rá..

2011. jún. 15. 12:50
 6/9 anonim válasza:
Sajnos nem tudsz mit csinálni, ugyan ebben a cipőben járok. üzlet, lakásrész, parkoló.. eladni nem tudom már levittem 17 millára de még így se akarják.. kiadni kitudom boltnak meg lakásnak de ennyi. csak várni tudsz, mást nem, árat meg sztem ne vidd le túlságosan.
2011. jún. 15. 13:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Ingatlanos rokonom mondta, hogy 10 milla fölött áll a piac. Nincs az embereknek pénze, akinek van, az meg inkább épít. Használt ingatlant sajnos most jó áron nem lehet eladni.

Mi két éve árulunk egy bank által 35 millióra fölértékelt telket (4000m2 a Pilis egyik legszebb részén) 25 milláért és még érdeklődő se volt. Ez van.

2011. jún. 15. 15:38
 8/9 A kérdező kommentje:

tegnapelőtt 12:50

kb 140 nm a ház 15 nm az uzlet.

2011. jún. 17. 00:22
 9/9 Nemtudomka59 válasza:
Ez talán segít: [link]
2012. márc. 4. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!