Mit csináljak át akár vágni a tulaj?
Figyelt kérdés
Albérletbe lakók most a tulaj vissza költözik így el kell mennünk.most megy a huza vona a számlák miatt.holott mindent órától óráig az aktuális árakkal számoltunk.de hogy neki a villanynál ki küldtek hogy elmaradás van.hogy lehetséges hogy 1050kw áramra (ez 6hónap alatt és havonta oda adtunk 10ezer forintot) pluszba akar 55ezer forintot tehát az már 115ezer forint a 1050kw áramra.elmüsök vagyunk egy darab számlát nem láttam a tulaj néven van ugye minden .nekem aláírta hogy ennyit és ennyit vett át erre meg arra részletesen.pont ezért hogy ne legyen ez de mégis követelőzni akarna.2011. jún. 3. 21:04
11/14 anonim válasza:
forduljon fel!!! utálom az ilyen kccsög embereket! én sem voltam bejelentve a kibabámmal és elmentem a barátnőmmel meg pár haverral meg a kisbabámmal a balatonra 3 napra és mire visszamentünk bent voltak a lakásba azt hittem betörők és láttam hogy ottvannak a gyerekeim játékai a dobozban a barátnőmékkel kiküldtem a gyerekemet és nekiáltam üvölteni és kezet emelt ám egy 25 éves anyukára mentem tovább és megláttam hogy a retkes trogerei hozzáértek a felültöltős whirlpool 1 éves mosógépemehez és rángatták elkapott az idegroham nekiáltam hangosan sirni és üvölteni és akkora erő jött össze bennem hogy mentem a konyhába és felkaptam a poharakat éa és bementem a fürdőbe és megdobáltam őket vele fel is törtem a járólapját a táskámmal akora pofont adtam az eggyik trogernek 2x is megkértem hogy szedje le a kezét a mosógépemről 3 adjára olyat lebssztam neki a tőáskámmal utánameg a köcsög főbérlőmnek aki ütni akart és én lehajoltam és olyat vágott a fsal élébe hogy felrepedt a keze utánameglettem fenyegetve ha a rendőrségre merek menni baja lessz a gyerekemnek bla bla bla a konyhába a mosogsatógép és a beépitet tüzhely is az enyém a mosogatógép csak a pult alá volt tolva és nekiált velem üvölteni hogy az már a lakás része naháát megmondtam neki hogy mi a lakás része a barátnőmnek szóltam hogy egy hétig vigyázzon a gyerekemre és szóltam anyukáméknak és pár erős barátomnek eltüntették a köcssg főbérlőt kitéptem a konyhából a beépitett gázt is meg a mosogatótépet is a gyerekemnek a ruhályát csk a retkes kezükkel bekurták a zsákba mindennel eggyütt anyira kikészültem hogy nem tudtam aludni remegtem és nyugtatót kellett szednem de az én ruháim nem érdekelnek de ha valaki a gyerekemet a berendezési tárgyaimat tv met hütőmet mosó és mosogatógépemet beépitett tüzhelyemet stb amiért én dolgoztam meg és kaptam a családomtól aki 1 ujjal is tönkre meri tenni azt megölöm jah és akkor még a tisztitószerimet tusfürdőimet elcsomagolták maguknak amit én vettem? milyen jogon nyul hozzá annyira kikészültem hogy még most is érzem pedig már eltelt 1 év szegény gyerekem ágyacskájának még a rácsát is eltörtél :( majd a szivem szakadt meg na meg utána fenyegetett a gyerekemmel??? én egy olyan anya vagyok aki öl érte pici szivemért ja és még 2 honap kaucioval is lehuzott pedig havonta 35 öt kapott és a rezsit mindent én fizettem be tisztességesen és a szemét alljas r0hadék benyelte a kauciómat de szerencsére találtam magamnak egy másik lakást a szemét majomtól távol még nálad ez a jobbik eset de ne hagyd magad !!!hülyének nézik az embert
12/14 A kérdező kommentje:
hu ezt olvasni is borzalmas volt nem átélni.sajnálom nagyon hogy átmentél ilyenen .borzalmas mit képzelnek magukról az emberek.
2011. jún. 5. 07:19
13/14 anonim válasza:
Tényleg borzalmas olvasni.
Nem azért, ami történt hanem azért, hogy egy anyuka ennyire primitív legyen, hogy ahelyett, megkérdezné a főbérlőt, hogy mégis mi a f@szt csinál a lakásában elkezd verekedni meg poharakat dobálni úgy, hogy a gyereke ott van kinn a folyosón... Aztán meg nem érti miért lesz dühös a főbérlő.
És akkor a mondatszerkesztésről még nem is beszéltem...
14/14 anonim válasza:
igen nagyon szürnyő volt és azért dobott ki onnan egy szó nélkül mert a rohadt fiacskája költözik be a barátnőjével szerintem más is elkezdett volna dobálózni ha meglátja hogy a drága édes gyermekének a cuccát a közönséges dolgokkal bevágják egy zsákba és én féltem mindenemet ezért jött ez ki rajtam mondom a barátnőmméknek bemegyünk hozzám kávézni eggyet és erre tessék a nagy tisztaság helyett kuplerály!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!