Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mosógép adagolójából mivel...

Mosógép adagolójából mivel tudnám kimosni az öblítő lerakódását?

Figyelt kérdés
Magát az adagolót ki tudom venni, de hiába próbálkoztam már szinte minden itthoni vegyszerrel, nem igazán jött le az öbltítő nyákos lerakódása. Van valami, ami oldja?
2011. máj. 24. 07:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

sósavat ne!! nekem egy wc-kefe szublimált a sósavtól,csak a nyele maradt a kezemben :))

még esetleg a hideg zsíroldót próbáld meg.

üdv.

2011. máj. 24. 11:28
 12/14 anonim ***** válasza:
ha van mosogatógéped tedd bele 1 50 fokos programba tányárokkal poharakkal eggyütt nyugottan nekem felültöltős whirlpool om van és folyékony arielt használok lenorral az öblítő tartót csak félig öntöm de nekem nem rakódik le soha semmi benne pedig általában 3-4 ora után be is csukom de az adagolója voltmá mosogatógépbe és ujjá varázsolta
2011. máj. 24. 12:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Forró (felforralt) vizet öntsél az adagolóba leszerelt állapotában és rázogasd benne. Óvatosan, le forrázd magad!!! Nekem ilyen reménytelen esetben ez segített, 2× mostam át és olyan lett mint újjonan volt, pedig előtte nagyon csúnya volt. Ömlöttek ki belőle az öblítős-zsíros lepedékek.
2011. máj. 24. 14:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Én kiveszem az adagolót,és öntök bele tömény zöld domestost.Hagyom állni,néha forgatom,hogy mindenhonnan leszedje az öblítő nyálkáját.Fogom a zuhanyrózsát és forró vízzel kiveretem.Eddig mindig csak így sikerült teljesen kipucolnom .
2011. máj. 24. 16:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!