Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mosógép adagolójából mivel...

Mosógép adagolójából mivel tudnám kimosni az öblítő lerakódását?

Figyelt kérdés
Magát az adagolót ki tudom venni, de hiába próbálkoztam már szinte minden itthoni vegyszerrel, nem igazán jött le az öbltítő nyákos lerakódása. Van valami, ami oldja?
2011. máj. 24. 07:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Áztasd ecetes vízben. Utána ki tudod mosni. Mosáskor pedig öblítő helyett ecetet használj.
2011. máj. 24. 08:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem felültöltős van, és üvegmosókefével szoktam kitakarítani előtte beáztatom az adagolót egy kis időre.
2011. máj. 24. 08:12
 3/14 anonim ***** válasza:
ecet a jó ötlet, én is csak ecetet használok már vagy két éve öblítéshez.
2011. máj. 24. 08:15
 4/14 anonim ***** válasza:
Az ecettöl nem lesz ecetszagu a ruha?
2011. máj. 24. 08:25
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Olyan mosást kell elindítani tisztitáskor amikor csak rongyokat nem használt ruhákat akarunk mosni a gépbe.
2011. máj. 24. 08:52
 6/14 anonim ***** válasza:

mossad ki ecettel a tartályt és legközelebb ecetet használj az öblítéshez. nem lesz ecetszagú a ruha, viszont puha, még a frottír cucc is.

évente egyszer szoktam a mosógépet 1 lt 20 % -os ecetettel

főzőprogramon átmosni.

az otthon kategóriában többszáz véleményt olvashatsz róla.

2011. máj. 24. 09:06
 7/14 anonim ***** válasza:
46%
A ruha nem lesz ecetszagú,de puhábbak maradnak pl. a törőlközők. A mosógépbe pedig nem kell vízlágyító és vízkőoldó,mert az ecet oldja a vízkövet is.
2011. máj. 24. 10:08
 8/14 anonim ***** válasza:
46%
Az tudom, h ecettel kell vizköteleniteni, en is igy csinálom. De ezt az öblitözést is ki fogom probálni.
2011. máj. 24. 10:10
 9/14 A kérdező kommentje:

Az öblítőhöz ragaszkodnék az illata miatt.

Nem a dobból szeretném kimosni, hanem az elöltöltős mogógép adagoló fakkjából.

Valamiért nemhogy az ecet, de még a durvább háztartási vegyszerek se oldják azt a nyákos lerakódást. Az adagoló fakkot (ahová az öblítőt és a mosóport is kell önteni) ki tudom teljesen venni, de hiába áztattam már éjjelre is agresszív vegyszerekben (ecettel is próbáltam, de sajnos semmit nem ért), nem szedte le. Talán a sósavat még nem próbáltam, de azt a műanyag miatt nem is merem.

2011. máj. 24. 11:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom milyen réteg learkódás lehet ott, nekem egy régi fogkefe simán eltünteti az ottmaradt öblitöt.
2011. máj. 24. 11:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!