Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Unatkozok mit csináljak?

Unatkozok mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az előbb kiírtam már csak akkor a moderátor törölte pedig 12 válaszom érkezett léci írnátok megint. Valami játékot vagy filmet vagy elfoglaltságot-programot tudnátok írni mert nagyon unatkozok általában nagyon sokszor és sokat segítenétek ha írnátok pár választ. Köszi =)
2011. máj. 23. 15:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

hát nem igazán találtam mert : vegyél autót(drága meg minek nekem még az ?)

vagy : vegyél rozzant autót és menny el szét**eszni 13/L szerinted tudok vezetni ?..) rakj be bömbölő zenét : csak az a baj hogy nem kertes házba lakunk hanem ház tömbe és egyszerre 5-en jönnek át h kapcsoljam ki azt a qrva zenét.. simseznék : csak az a baj h 5 éve simsezek és már qrvára meguntam. nyúlj magadhoz: "remek" ötlet... fesd ki magad vegyél forró fürdőt öltözz fel szépen és nézz meg egy filmet : egyedül a tvnek öltözzek ki szépen és fessem ki magam.. nincs kedvem. de azért köszi épp kiolvastam egy könyvet szoval az se jó h olvassak és már 1000+1 unatkozok mit csináljak kérdést megnéztem és egy hasznos válasz sem volt. Szoval ne szólj bele mert azt hiszed mindent tudsz de képzeld ennyi válasz közt se találtam hasznosat és nem azt kérdeztem hogy mennyire tud valaki okoskodni? hanem hogy unatkozok mit csináljak? na erről ennyit.

2011. máj. 28. 12:09
 12/17 anonim válasza:

Na,látod,hogy önmagadtól TALÁN találsz "tennivalót"!Honnan tudjuk mi,hogy mi az érdeklődési köröd,mi köt le igazán,szeretsz-e tanulni,lesz-e belőled konzumidióta plázacica,képes vagy -e hobbit választani, kertészkednél vagy sportolnál-e inkább,logikai,vagy ügyességi játék érdekel....

...és hogy milyen témájú olvasnivalót NE javasoljunk....

Vedd már észre magad,te szegény!

Ha kizárólag tőlünk várod ,hogy megmondjuk,mit tegyél,akkor tízszer ezer "unatkozok mit csináljak" típusú kérdést végigböngészhetsz,nem fogsz találni semmit,és "qrvára" unni fogod a céltalan, tartalmatlan,egyenlőre "qrvára" selejt életkédet is!

De lásd,kivel van dolgod: írok még néked,hogy legyen több tipp,ami között NEM találsz semmit !

Először is kérdezz meg valami családtagot,mit segíthetsz, mosogass-e, hozz-e valamit a közértből,fogat kell-e mosnod, megnézheted-e az esti mesét,mivel foglald le a qrvára uncsi ,üres óráidat,napjaidat,heteidet,hónapjaidat,

éveidet....

Másodszor próbálj végre felnőni a magad igényeihez

(nem lehetsz messze,ha ez célod egyáltalán :-)...vagy ne is akarj bármit" csinálni",maradj meg ilyen lúzernek!

Aztán--ha felnőttél- talán képes leszel felérni a szőke adottságaiddal is,hogy nem mi kell legyünk,akik "sokat segítenének rajtad"...

Segíts magadon!

Legyen szép a napja a többi válaszadónak...mindegyiknek!

(a kérdező sajnos képtelen bárminek is örülni...

Erről ennyit..... :)

2011. máj. 28. 13:28
 13/17 A kérdező kommentje:
Semmit nem tudsz rólam ameddig ez így van addig ne szólj bele,mert én csak egy kérdést tettem fel !.. Szívesen kérdeznék bármit a szüleimtől csak az a baj hogy nem tudok.! és nem is fogok tudni, magamról kell gondoskodnom ,mindig magamnak kell kitalálnom az életcélomat.A nővérem nevel akivel egy nap kb. 10 percet beszélek.ez 13 évesen elhiszed hogy nagyon jó ? úgyhogy még ezek után annyi se megengedett hogy unatkozzak ebben az üres életemben ?
2011. máj. 29. 09:53
 14/17 anonim válasza:

Látom,annyi eljutott hozzád,hogy semmit nem tudunk,rólad!

Mi az érdeklődési köröd????

Neked "úgy általában" hiába ajánlanánk bármit is!

Szerezz be egy kutyát! Az társaságot is biztosít,elfoglaltságot is és kiváltja a sportot,mert nagyokat lehet vele sétálni.

Legyen szép a napotok!

(Jól van,na! Már kussolok is! :-)

2011. máj. 29. 10:30
 15/17 A kérdező kommentje:
A kutya végül is jó ötlet =) megbeszélem tesómmal. legalább akkor nem lennék egyedül se, meg sétáltatnám és nem unatkoznék,, csak a kutya elég nagy felelősség oltásra vinni,meg elég sok pénzbe kerül összesen mert végül is egy kutya nem olyan drága ,de utána mindig venni kell neki kaját meg mindent.De remélem beleegyezik nővérem :) kösz az ötletet.
2011. máj. 30. 13:08
 16/17 anonim válasza:
"Váljék egészségedre!"
2011. máj. 30. 13:19
 17/17 anonim válasza:
Hát szilvásbuktát mert azt szeretem:D
2011. jún. 21. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!