Mit csináljak ha unatkozok?
Látod, ha a fenti sok jó ötletet szépen sorjában megvalósítod, nem fogsz unatkozni. Az én szótáramban ez a szó nem létezik. Hajnalban kelek, szeretem magam rendben tartani az otthonunkat. A kertem külön emberért kiált, mindig fut. Minden nap 1-2 órát olvasással töltök, zenét akkor hallgatok, ha vasalok, viszont szeretek kimozdulni, moziba, színházba, kiállításra járni vagy kirándulni.
Ha vannak barátaid, azokra is időt kell szánni, s nem csak akkor, ha bajban vagy - arra gondoltál, hogy te kinek lehetnél a segítségére?
Készíts tervet, mi az amihez lenne kedved. S a könyvekről ne mondj le. Antikváriumba járni, könyvek közt keresgélni is pompás szórakozás.
Be kell vallanom egyszer én is unatkoztam.
Kb 10 éves lehettem és bújócskáztunk a tesómmal .Elbújtam a szekrénybe és rámzárta az ajtaját merő jóindulatból. Aztán jött a barátnője és elfelejtkezett rólam.
Ott ültem vagy 2 órát és az első 10 perc rém unalmas volt, de aztán beindult a fantáziám és történeteket kezdtem kitalálni a nagyravágyó penészbogárról ...meg csupa ilyen érdekes okosságokat:)
Később leírtam ezeket a történeteket és most azon gondolkozok ,ki kéne adassam mert úgy látom elég hülye már a világ , h vevő legyen ezekre a sztorikra:)
Biztos te is bevagy zárva egy sötét szekrénybe most azért unatkozol:)Mert egyébként olvasnál vagy fociznál , vagy építenél egy naaagynagy penészbogarat , pálcikákból és vécépapírból.
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!