Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha unatkozok?

Mit csináljak ha unatkozok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 14:52
1 2
 1/14 anonim válasza:
45%
keress valami hobbit sportolj én nyáron sportolok de télen nemtudok ezért télen gépen játszani szoktam vagy msn ezni meg zenét hallgatni fiú vagy vagy lány ?
2010. dec. 25. 15:01
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
Például foglald le magad.
2010. dec. 25. 15:09
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Alapíts családot, évekre megoldódik a "gondod".
2010. dec. 25. 15:25
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
ma-sturbat-ion?
2010. dec. 25. 16:35
 5/14 BlackSword ***** válasza:
52%
kezd előröl!!!
2010. dec. 25. 19:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Pl látogasd ezt az oldalt, tegyél fel érdekes kérdéseket, a meglévőket pedig, amiket tudod, válaszold meg! :)
2010. dec. 25. 20:27
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Olvass, hallgass zenét, menj el sétálni, szörfözz a neten, főzz valami finomat, hívd fel egy barátodat, játssz a gépen, nézz meg egy dvd-t, stb stb!
2010. dec. 25. 22:22
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
Kérdezd meg a szüleidet, hogy tudsz-e valamit segíteni, menj el kirándulni a kutyával, barkácsolj egy madáretetőt, írj levelet a távoli barátaidnak...
2010. dec. 26. 12:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Látod, ha a fenti sok jó ötletet szépen sorjában megvalósítod, nem fogsz unatkozni. Az én szótáramban ez a szó nem létezik. Hajnalban kelek, szeretem magam rendben tartani az otthonunkat. A kertem külön emberért kiált, mindig fut. Minden nap 1-2 órát olvasással töltök, zenét akkor hallgatok, ha vasalok, viszont szeretek kimozdulni, moziba, színházba, kiállításra járni vagy kirándulni.

Ha vannak barátaid, azokra is időt kell szánni, s nem csak akkor, ha bajban vagy - arra gondoltál, hogy te kinek lehetnél a segítségére?

Készíts tervet, mi az amihez lenne kedved. S a könyvekről ne mondj le. Antikváriumba járni, könyvek közt keresgélni is pompás szórakozás.

2011. márc. 13. 15:27
 10/14 anonim ***** válasza:
92%

Be kell vallanom egyszer én is unatkoztam.

Kb 10 éves lehettem és bújócskáztunk a tesómmal .Elbújtam a szekrénybe és rámzárta az ajtaját merő jóindulatból. Aztán jött a barátnője és elfelejtkezett rólam.

Ott ültem vagy 2 órát és az első 10 perc rém unalmas volt, de aztán beindult a fantáziám és történeteket kezdtem kitalálni a nagyravágyó penészbogárról ...meg csupa ilyen érdekes okosságokat:)

Később leírtam ezeket a történeteket és most azon gondolkozok ,ki kéne adassam mert úgy látom elég hülye már a világ , h vevő legyen ezekre a sztorikra:)

Biztos te is bevagy zárva egy sötét szekrénybe most azért unatkozol:)Mert egyébként olvasnál vagy fociznál , vagy építenél egy naaagynagy penészbogarat , pálcikákból és vécépapírból.

;)

2011. márc. 13. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!