Mit csináljak ha unatkozok?
Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 14:52
11/14 anonim válasza:
Nézz tv-t közbe egyél valami finomat vagy netezz/számítógépezz! :)
12/14 anonim válasza:
nézd az eget mikor jönnek az ufok:)
13/14 anonim válasza:
szerintem nem helyes hogy mindenki azt mondja hogy netezzünk...inkább tanulni kéne/olvasni/sétálni/barátokkal találkozni,játszani,pakolni,főzni,mosni,jótékonykodni,rajzolni stb....13 éves vagyok és én is szoktam netezni de kezd idegesítő lenni hogy mindenhol azt a választ találom hogy netezz.....elég laza csaj vagyok de azért ez már túlzás...szerintem a mai világban túl sok a virtuális élet...a valóvilágot mindenki hanyagolja..egyfojtába csak facebook,twitter,myspace...ink a valóvilággal kéne foglalkozni:)
14/14 anonim válasza:
Én a Valóvilágnak csak az első szériáját néztem. Utána már olyan színvonaltalan lett, hogy nem érdekelt. :D:D:D
Persze tudom, nem így értetted. :)
Szerintem szexelj, vagy ha nincs kivel vagy túl fiatal vagy, akkor masztizz! Azzal remekül el lehet tölteni az időt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!