Sokkot kapnál, ha még ilyenkor vasárnap este fél9-kor is kapirgálna a felső szomszéd, mert felújít?
Figyelt kérdés
Már több hete csinálja, de én már megfeszülök az idegtől. Nem tudom mit tud még kapirgálni a lakáson, de még sehogy sem áll vele. Kapirgál, söpröget, neszel egész nap, munka után jön, estig meg sem áll, de én már nagyon kész vagyok tőle. Mint egy régész, olyan precízen mindent kivés, kisöpör. Még csupa beton minden, így évek múlva lesz kész. :(2011. máj. 22. 20:40
11/11 anonim válasza:
Az ilyen menjen tanyára, ahol se szomszéd, se semmi, ott senki sem zavarná az ilyeneket.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!