Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akinek gáz bojlere van mennyi...

Akinek gáz bojlere van mennyi a havi évi gáz fogyasztása?

Figyelt kérdés
40 nm lakunk naponta fürdünk ,két naponta főzők és így évi 1800 m3 és van,hogy több.ez szerintem iszonyú sok.
2011. máj. 21. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nem lakásméret függő, mi 300 négyzetméteren élünk és mégsem sokkal több, a lakásméret csak a fűtésnél számít, nem a víz melegítésnél. A főzés amúgy hogy áll kapcsolatban a bojlerrel? Ha jól tudom ott gáztűzhelyet szokás használni.
2011. máj. 21. 22:59
 2/4 A kérdező kommentje:
a többit azért írtam ha valaki elolvassa és pl.ő is hasonlóban lakik leírja náluk mennyi az annyi.és így tudok többet
2011. máj. 21. 23:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Így már értem. Akkor én nem is írok semmit, mert úgysem lenne mérv adó. Bár 4500 m3 van nekünk durván, ahhoz képest kicsit soknak tűnik 40 nm - en a majd 2000 m3.
2011. máj. 21. 23:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Ketten élünk egy 90 négyzetméteres családi házban. Az éves gázfogyasztásunk kb. 1400-1500 köbméter szokott lenni. Ebbe benne van a fűtéshez, a melegvíz előállításához (kombi cirkónk van) és a sütés-főzéshez felhasznált gáz.
2011. máj. 21. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!