Ad jobb hőszigetelést 5 helyett a 7 légkamrás nyílászáró?
Figyelt kérdés
Plusz kérdésem lenne, hogy hogyan kell elképzelni a teli üveges bejárati ajtót. Az egész üveg vagy mi? Ház felújítása miatt nem mindegy és kérlek ne azt írjátok hogy kérdezzem meg. Ha tudtok válaszoljatok:) Köszönöm!2011. máj. 20. 09:58
1/2 anonim válasza:
Ha ugyanolyan gyártmány mind a két ablak, csak az üveg rétegek mennyiségében van különbség, akkor igen, minél több kamrás, annál jobb. Viszont 2 különböző nyílászáró hőszigetelő képességét csak úgy lehet összehasonlítani, ha meg van adva W/m2K mértékegységben.
Az ajtót csak úgy tudom teli üvegesnek elképzelni, hogy egy műanyag vagy fa keretben alul felül üveges az ajtó, mint pl. a kórházak, rendelőintézetek bejáratánál. Félre ne érts, nem h...-nek nézlek, de nem lehet, hogy lehet választani teli vagy üveges között, csak a "vagy" lemaradt?
2/2 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, szerintem az lesz hogy nagyrészt üvegfelület de ugye közte van azért fa vagy műanyag elem. Köszönöm válaszod!
2011. máj. 20. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!