Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi esélyem van rá?

Mennyi esélyem van rá?

Figyelt kérdés
Ruhákat szeretnék készíteni. Egyszerű darabokat. És sok más jó dolgot. Most kezdtem el tanulni a szabászatot. Még kevés mindent csináltunk a suliban. De szívesen mutatok képeket a munkáimról. Szerintetek így mennyi esélyem van rá? És hol tudnék interneten szabás mintákat találni?
2011. máj. 16. 12:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A könyvtárban kölcsönözhető pl. a Burda, amiben sok szabásminta van. Érdeklődj a városi könyvtárban.
2011. máj. 16. 12:17
 2/12 anonim válasza:
beírod a google-ba hogy szabásminta ruhákhoz stb...
2011. máj. 16. 12:21
 3/12 A kérdező kommentje:
És mennyi esélyem van rá? Mert mondjuk annyira a szövegeket se értem. Mert ugye a szabásnál érdekes szavak vannak.
2011. máj. 16. 12:29
 4/12 anonim ***** válasza:
A ruha fotójánál le van írva, hogy pl. a36-os méret a kék színű folyamatos szaggatott vonal. Tehát kiteríted a szabásmintát, megkeresed rajta amelyik neked kell, zsírpapírt gombostűvel rögzíted a szabásmintához, aztán átrajzolod filctollal. Kivágod a zsírpapírból a szabásmintát, és amikor anyagból szabod, akkor a papír mellett hagysz helyet a varrásráhagyásnak. Kérdezz nyugodtan ha valamit nem értesz.
2011. máj. 16. 12:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is önszorgalomból tanultam meg, ha valamit nem tudtam akkor egy ismerős varrónőtől kérdeztem meg. Nagyon jó elfoglaltság, imádok alkotni.
2011. máj. 16. 12:48
 6/12 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt csak úgy megnéztem. Mert végül is nem lenne rossz varrni a testvéreim gyerekeinek. De hát biztos nem tudnám megcsinálni :S Főképp hogy leírás sincs

2011. máj. 16. 14:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Vagy egy sima farmernadrágot hogyan kell elkészíteni? Hogy varjam?
2011. máj. 16. 15:44
 8/12 A kérdező kommentje:
12:45 kérhetek egy email cimet? [link] itt van ez a nadrág. 2 kivágok és akkor csak a 2 oldalát kell megvarrni?(külső belső oldal) melyik oldallal kell kezdeni? (külső belső) és gondolom ez a méret kicsi lenne. Azt hogyan csináljam?
2011. máj. 16. 17:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Írj privit, nem írom ide le az e-mail címemet.
2011. máj. 17. 13:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok írni privit.
2011. máj. 17. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!