Kifestettük a szobámat Dulux festékkel és foltos lett :/ Ha még egy rétegben ráfestünk van rá esélyem, hogy eltűnnek a foltok?
Igen feltétlenül fesd át még egyszer. Éppen tegnap fejezetem be a a 30 négyzetméteres konyhám, étkezőm festését duluxxal, nekem is át kellet festenem , volt ahol háromszor is. Persze az én falam nagyon poros , piszkos volt, 13 éve volt utoljára festve, így ez érthető. A lakás többi szobáját már tavasszal átfestettem, még 3 helyiség hátra van.
Én euró 2000-rel festettem, ami nagyon takarékos festékfelhasználású, ráadásul nem csepegteti a festéket, ezért nem kell a lakást kipakolni sem, ideális ha maga végzi az ember a festést, nem szakemberrel.
Kár, hogy az eredeti euro2000 szerszámom elhasználódóban van, és az utángyártott az bóvli, azzal 10 négyzetmétert se tudtam lefesteni, mert lekopott.
Kimaradt zöld , pisztácia festékem, és szükségem lenne honey bee-re, vagy vörösre. Ha neked is kimarad, cserélhetünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!