Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ez milyen már? Mit érdemel az...

Ez milyen már? Mit érdemel az ilyen?

Figyelt kérdés
Egy társasházban élek, és a ház falán borostyán nőtt. Már vagy 10 éve nő, mindig néztem, hogy meddig ér, mikor ér fel hozzám, milyen szép. Naponta emellett sétáltam el munkába menet. Nagyon magasra ért fel. És most egy szomszéd levágta, kb. fejmagasságban, szétvágta. Most ott lóg a falon a sok borostyán, aminek le van vágva az alja, és el fog száradni. És le se lehet szedni. A lakókkal persze nem beszélte meg. Annyira szép volt, annyira szerettem...
2011. máj. 13. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:

ez felháborító. Mi is olyan környéken lakunk, ahol sok a társasház. A mi szomszédunk mindig panaszkodott a háza melletti fa miatt, ami az udvarunkban nőtt ki. Szerinte a gyökerek tönkreteszik a padlóját, a másik fáról meg azt mondta, hogy zavarja őt, hogy az ágak a tetőt érintik, pedig az jó szigetelő a hideg ellen!

A borostyánra a másik szomszédunk panaszkodott, hogy átmennek azok, így abból is le kellett vágnunk valamennyit. Ezek nem is tisztelik a természetet...

2011. máj. 13. 19:36
 2/3 anonim válasza:
az segg..:S
2011. máj. 13. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Mit érdemel? Talán azt, hogy mostantól neki kelljen a falon felkúsznia a borostyán helyett, és amikor elég magasra ért, valaki az ő lábát vágja le. Bár úgy érzem, ez csak elméleti kérdés.
2011. máj. 13. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!