Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Így néz ki reggelre a padló!...

Így néz ki reggelre a padló! Mit tegyek a hangyákkal?

Figyelt kérdés

[link]

Ráadásul pont a gyerekszobában. Adjatok tanácsot, mert már semmi ötletem nincs! Köszi!

2011. máj. 13. 09:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A helyzetedet nagyon is átélem. Mi is öreg házban lakunk, évekig küzdöttünk a hangyákkal. Aztán egyik nyáron, amikor az első gyerekünk kezdett a földön csúszni-mászni) és a vegyszeres hangyaírtás így elég kockázatos lett), megismertünk egy szert, amit évek óta használunk. A fő vonzereje, amiért a pénzt nem sajnáljuk rá, hogy melegvérűekre ártalmatlan!!! (amúgy ezt használjuk a kutya szőrére is, tehát ilyen szinten nem baj, ha véletlenül belenyal a kis jószág) Tehát a neve: Insecticide 2000 rovarirtó permet. Utántölthető műa fújóval ellátott flakonban árulják a Fressnapf áruházban. Az ára kicsit húzós, de megéri. A gyerek nincs veszélyben a vegyszertől, míg a hangyáknak (és egyéb apró élősködőknek) annyi!!! Egyébként a Bio Kill is ilyen ( [link] ha jól emlékszem azt is használtuk, de valamiért ennél az Insecticid 2000-nél maradtunk.
2011. máj. 13. 12:22
 12/14 anonim ***** válasza:
előzö vagyok, és még annyit a hatékonyságáról, hogy immár 8-10 éve gyakorlatilag lenulláztuk a hangyaállományt a lakásban ezzel az Insecticiddel, míg a használata előtt minden nyarunkat végigküzdöttük a hangyákkal. Ezzel a szerrel tavasszal egy nagytakarítás után végigfújjuk, meg az ajtók-ablakok körül, meg a repedések táján aztán kész, ennyi. Aztán mégegyszer nyár végén és nem kell kéthetente fújkodni. Időnként bepróbálkoznak (2 havonta), találunk 2-3 db tetemet, de miáltal a "futárok" nem mennek vissza jó hírekkel, ezért valószínűleg a többi nem is jön csőstül. Más. Csak jelzem, hogy a mostani kutyusunk még soha nem volt se bolhás, se kullancsos, csak ennyit a hatékonyságáról. A póktetemeket is ügyesen megtaláljuk, szóval nagy királyság ez a szer. Lehet mindenféle felületre fújni, textilre, fára, tapétára, nem hagy nyomot, abszolút szagtalan. Fújáskor csak egy vizes pacát látsz, de gyorsan megszárad és tényleg semmi nyoma, csak az, hogy ahova fújtam, ott a bogártetemek megjelennek :-))) Sok sikert!
2011. máj. 13. 12:34
 13/14 A kérdező kommentje:

Nagyon de nagyon köszönöm a sok-sok ötletet!

A fehér kazettás Raid vackot használjuk. Nem értem, máskor hatott, most nem. Sütőporoztam, Domestos-oztam, semmi...

Alaposan átolvasom, amit írtatok, és beszerzek, amit tudok.

2011. máj. 13. 13:46
 14/14 anonim válasza:
nekem is a bio kill jött be, mind a por mind a spray használt.
2011. máj. 18. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!