Heating block Connection (egy alkatrész a Junkers Euroline kazánunkba amiért 30000Ft-ot kért el a szerelő. Hogy tudom megnézni mennyibe kerül egy ilyen cucc?
Original Quality by Bosch Thermotechnik GmbH
Sophienstrasse 30-22, D-35576 Wetzlar/Germany
1x8 700 302 004 0
Heating block Connection
Made in portugal FD:986
Nekem Wolf kazánom van. Közvetlenül a magyarországi forgalmazótól vettem. Ők telefonon vagy e-mailen keresztül a kazán összes alkatrészére tudnak mondani kiskereskedelmi végfelhasználói árat is és meg is lehet rendelni tőlük.
A Junkers/Boschnak nincs ilyen központja ahol lehetne érdeklődni?
(Amúgy igen, a szerelő olyan árat mond, amilyet akar.)
Akkor nem tudom... Én esetleg még azt csinálnám, hogy elmennék egy épületgépészeti boltba. Pl Szatmári, vagy hasonló, ami van a közeledben. Ott megkérdezném, hogy tudnak-e szerezni ilyen alkatrészt és ha igen, mennyiért.
(A szerelők egyébként kedvezményesen vásárolhatnak ilyen boltokban. Így neked, mint magánszemélynek valószínű a magasabb, kedvezmény nélküli listaárat fogják mondani. De nem kizárt, hogy még így is olcsóbb lenne.)
Egyébként azt lehet tudni, hogy ez milyen alkatrész, mire való?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!