Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hamarosan házat veszek nagy...

Hamarosan házat veszek nagy telekkel, de jelenleg nincs körbekerítve a kert. Mennyibe kerülhet ennek a földnek a kiméretése, mi ennek az elintézése? 4000 nm nagy a telek.

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 2003-ban csináltattam, nem érdekelte a földmérőt a telek mérete, szabott áron dolgozott. 20000 volt a kimérés, leütötte a karókat, de szerintem bénán. Mondtam neki, erre azt ajánlotta, hogy nézzem be a szomszédok kerítését, és ahhoz kerítsek! Nahát köszönöm!
2011. jan. 25. 17:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát ez érdekes... Ennyire lazán megy felétek? Pedig ez egy teljesen hivatalos dolog! Azért szeretném mindenképpen, mert ha megcsinálom a kerítést nem örülnék, ha jönnének a szomszédok, hogy ennyit, meg annyit vettem el a területükből... Az összeg mondjuk baráti, de a kimérés módja némiképp furcsa..
2011. jan. 26. 00:01
 3/3 anonim válasza:
Látom nem érkezett érdemi válasz még. Mi most vettünk egy házat, nekünk sincs bekerítve az 1200 nm telkünk. Én is kíváncsi lennék, milyen költségekkel jár a telekkimérés.
2012. júl. 30. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!