Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Házibulit akarok rendezni, de...

Házibulit akarok rendezni, de nem akarok nagyon felcseszni a szomszédok agyát, tippek?

Figyelt kérdés

Na szóval az van, hogy budára egy kis úri házikóban lett egy lakásom. A házban 6-8 másik lakás van, szal elég kis létszámú közösségről van szó.

Itt a kis lakásomba akarom áthívni az évfolyamtársakat egy lazább estére. Kb úgy 15-20 emberre számítok, remélem sokan lemondják, mert így is sokan leszünk.

Igyekszem majd a decibeleket lent tartani, de hát ahogy majd fogy a málnaszörp, úgy lesz egyre kezelhetetlenebb a helyzet.

Kinek vannak tapasztalatai a témában, hogy lehet megpuhítani a szomszédokat, szomszédnéniket, hogy egy péntek estére legyenek elnézőek?

2011. ápr. 21. 11:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Megvolt a lakásavató, 15en voltunk, személyesen senkinek nem szóltam, hanem kis cetli dobáltam be. Amúgy zene halkan szólt, és csak éjfélig tartott. Ez jó is egyben, ám visszanézve annyira nem tetszik.

Éjfélkor az egyik csapat bejelentette, hogy átmennek egy szórakozóhelyre bulizni, és úgy döntöttünk, menjünk. Jobb lett volna tőlük elköszönni, és szűk körben folytatni az ivást meg a pipázást. No mind1, a lényeg hogy semmi baj nem volt, visszajelzéseket sem kaptam.

2011. jún. 1. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!