Rend van a szobádban, házadban?
most igen, mert ma porszívóztam, és mindent a helyére rámoltam.
de normál esetben:
az előszobából szerencsére tűnni látszik a rumli mert vettünk cipősszekrényt, amibe hálistennek befért majdnem az összes topánkám és csizmám.
a konyhában hiába van mosogatógép, tele szoktuk rakni a mosogatót, ha az megtelt, rámolok át bele, persze addigra rászárad a kaja, elöblíteni sem tudom. az asztalon teszkós újságok amiket párom mindig felhord, hiába mondtam neki hogy ne merje mert én nem fogom kidobni, ő meg tartogatja hátha átnézem én is :D.
A speizról ne beszéljünk, az mindenhol bermuda-háromszög.
A mosdóban néha csak begyűröm a polcra a megszáradt törülközőt, a szennyestartónak meg leesik a teteje akkora halom ruha van benne :D és mindenhol a fésűim és a sminkcuccaim vannak szanaszét.
A nappaliban van két ruhaszárító, többnyire arról öltözünk, ha le kell szedni, az megy a kanapéra, és rakom ide-oda a kupacot pár napig mire elfogy vagy ráveszem magam hogy bepakoljam a szekrénybe. Az egyik sarokban még zsákok vannak a cuccaimmal, azóta állnak ott hogy ide költöztünk (most lesz fél éve). De ott van mellettük a műfenyő is, aminek előrelátás híján kukáztuk a dobozát.
A hálóban az ágyat szökőévben egyszer vetem be, én kele később, és így is alig bírom kivakarni magam az ágyból, nem hogy még ezzel foglalkozzak, és két-három napig gyűjtjük néha a szennyest kupacban. Az íróasztalon ha hobbizok, két hétig állnak utána a romok.
És még nem számítunk rendetlennek, voltam koleszos, tudom az mit jelent :) De hálistennek ha eldurran az agyam és nekiállok pakolni egy óra alatt rendbe vágom a lakást, mert akkor mint egy forgószél! de tudom magamról hogy alapvetően kissé lusta vagyok, és mostanában túl sokat is dolgozom, magamra sem jut elég időm :(
Nincs.
Pontosabban van egyfajta rend a rendetlenségben, de azt csak én látom, senki más :)
A házban elég nagy rend van, a szobámba meg iszonyat nagy kupi, de én átlátom. Ha öreganyám rendet rak (amiről hál' istennek mostanság leszokott) akkor semmit se találok.
Én úgy vallom hogy a padló a legalsó polc a szobában XDXD
Inkább kupi..nálunk a ruhákkal van a baj. Illetve nem a ruhákkal, hanem az emelettel és a lustaságunkkal:-) Nappali van lent és étkező, ha hazaérünk átöltözünk, de a ruháinkat nem visszük fel az emeletre, csak ledobjuk a kanapéra. Ott tornyosulnak. Ha nagyon unom nézni, akkor sem viszem fel, hanem bedobom a szennyesbe, ezért a szennyes tartót nem lehet sokszor lezárni:-D
Tisztaságra ügyelek, a koszt nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!