Másnak is bolond a szomszédja? :D
A miénk totál alkesz, első héten mikor ideköltöztünk verte a falat és üvöltözött, aztán párom megkergette a körfolyosón, azóta csak az ajtó mögött pofázik. Először zavart, de már csak röhögök rajta :D
Mindig kiabál a totál szétvert lakásából (önkormányzati, miért is olyan kapná aki megbecsülné), kannásboros flakonokat meg kilós kenyereket hajigál le az udvarra, és hasonlók.
Most például azt haluzza hogy betörő jár nála, és ahhoz beszél kissé mosdatlan szájjal.
A saját ablakát is kiverte télen az utca felé, állítólag régebben is megcsinálta, ráhullott az utcán kisebb cigány gyerekekre, a nagyok meg becsengettek, valaki be is engedte őket, felmentek hozzá és laposra verték, de ebből sem tanult.
Az az igazság hogy én már csak röhögni tudok a fazonon, na jó, bevallom, kissé kínomban is, de azért jó hangosan szoktam húst klopfolni meg csörömpölni az edényekkel a kedvéért ;)
részvétem :(
egyébként engem is az vigasztalt a legelején amikor még nem tudtam röhögni rajta, hogy legalább nem kisgyerekesek, akik szerint még beszólnod sincs jogod a gyerekek miatt, mert "ők ilyenek", és mehet az üvöltés meg műanyag motorozás :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!