Barátnőm szomszédja folyton árulkodik a barátnőm anyukájának, mit tegyünk?
Mikor ott vagyok a barátnőm lakásában, a szomszédja mindig visszamondja a barátnőm anyjának, hogy együtt voltunk, hova mentünk, mikor mentem el tőle. A szomszéd egy 20 év körüli csaj, és folyton leselkedik utánunk, bámul be az ablakon, meg ilyenek. A barátnőm egy csajjal lakik, aki béreli az egyik szobát, ő "vigyáz" rá egész héten, de ő legalább nem árulkodik. Hogyan építsük le a szomszédcsajt? 7 hónapja járunk, és már szinte félve megyek el a barátnőmhöz, mintha bűnt követnék el, amiért találkozunk nála.
17F
Szerintem találjatok ki valami abszolút baromságot, amit kihallgat, és mikor elkezdi visszamondani, vagy terjeszteni, ő égjen mint a bokor...és róla legyen meg az emberek véleménye...
Nehéz, agyalni kell rajta...
Lehet valami fiút kell az ügybe bekavarni, hogy tetszik a fiúnak, és arra vágyik bárcsak inkább a csaj kezdeményezne. Aztán ha a hülyéje megcsinálja, akkor ég...
Ilyesmi...agyaljatok, Ti ismeritek...
Mi lenne, ha behúznátok a sötétítőt ? Egy kukkoló lehetőség kizárva.
Ha nem csináltok olyasmit, ami az anyuka részéről rossznak számít, akkor meg nem kell, hogy foglalkozzatok a dologgal.
Én oda mennék hozzá és megkérdezném hogy mégis mi jogon szól bele az életembe és kavar össze vissza. Rákérdeznék arra is hogy talán nem kéne neki is egy fickó akivel szórakozhat biztos hogy alaposan kiosztanám és figyelmeztetném arra hogy
beleskedni más ablakán nem túl szép dolog mert a végén még egyszer véletlenül valaki orrba találja vágni. Ne hagyjátok rá mert csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!