Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a párom anyukájának...

Mit vegyek a párom anyukájának névnapjára?

Figyelt kérdés

Karácsonyra csiszolt gyertyát vettem neki, szülinapjára dísztárgyat és bonbont, és most nem tudom mit kellene.

41 éves, mi pedig 1 éve vagyunk együtt a fiával.

20/L

2011. máj. 2. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:

hű...attól függ, milyen stílusú, fiatalos-e, vagy inkább komolyabb, érettebb nő...:)

szerintem pl. nagyon szépek a kristály tárgyak...jó persze nem azokra a nagyon drágákra gondolok, de ami kisebb, hátha nem olyan sokba kerül...

vagy vmi szép kis nyaklánc, medállal...:)

ezek lennének az ötleteim:)

2011. máj. 2. 13:29
 2/4 anonim válasza:
Szerintem utazasi konyvet...nemzeti parkok,esetleg bizonyos orszagokrol,amik erdekelhetik :)
2011. máj. 4. 22:14
 3/4 Darcy01 ***** válasza:
Ha szereti a kávét vagy a teát, akkor vegyél neki valami különleges fajtát (ne filteres Pickwicket:-)), szép díszcsomagolásban. Szerintem nagyon sok helyen vannak ilyen jellegű szaküzletek. Ha Budapesten laksz, akkor írok majd néhányat.
2011. máj. 5. 00:47
 4/4 A kérdező kommentje:
győri vagyok,de igazából ezek közül mindegyik jó ötlet,bár az ezoterikus könyvek jobban érdeklik :)
2011. máj. 5. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.