A szomszédom fenyőfái eltakarják a kilátást és még a nap sem süt be az udvarba. Békés úton nem tudok vele erről sem tárgyalni. Mi tévő legyek? Van erre valami megoldás?
elmégy a benzinkútra veszel kb 4liter gázolajt vagy dizelolajt (mindegy) és este ráöntöd a fa törzsére.
csodát tesz vele.
Már hogy a fenébe lenne a túlzott árnyékolás szabályellenes? Mutasd már meg nagy okos milyen törvény rendelet akármi tiltja a fának hogy nőjön.
300mes felhőkarcolót meg nem lehet lerakni családi házas övezetbe, nagyon jól megvannak erre a helyi építési szabályok. Ezek viszont csak az épületekre vonatkoznak.
Ha nem tudsz megegyezni vele, akkor az önkormányzatnál lehet eljárást kezdeményezni ellene, ha ez sem megy akkor a bíróságnál lehet birtokvédelmi eljárást kezdeményezni. A lényege, hogy nem tudod a birtokodat rendeltetésszerűen használni az árnyékolás miatt. Ezen kívül hivatkozhatsz arra is, hogy nagyobb veszélynek vagy kitéve egy esetleges villámcsapásnak.
Nekem hasonlóan bunkó szomszédaim vannak és ez bejött. Ők hangoskodtak (zene) + a kerítésük tiszta lyuk volt és az állandóan nyitott kapujukon át bejöttek hozzánk a kóborkutyák. Nem néztek ránk jó szemmel, de mi voltunk itt előbb...
Probáld meg a Feng shui modszerét. Vegyél egy nagy tukrot,ezt szereld fel a ház falára (kitrol) arrol az oldalrol ahonnan a fák árnyékolnak, es várj turelmesen,ennek hatnia kellene. (Keresd meg a Feng shui tanácsadot,és kérj tole segítséget!)
Ezzel kapcsolatos cikket találsz itt a neten is.
engem érdekelne ez a fenshui módszer.
ez hogy és mitől működne ?
magdi-r@freemail.hu
Ha ilyen bunkók a szomszédok, akkor nekem a Fengsui megoldás tetszik, de még ennél jobban is a gázolaj technológia! A hülyék, bunkók és egoisták ellen csak így lehet védekezni! Sok sikert!
u.i.: most ráadásul olcsóbb a gázolaj.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!