Megvennétek álmaitok családi házát ezzel a két hibával?
1. anyós csak 1 km-re van
2. nincs előkert. az utcán van a ház
Nem sietünk, van hol laknunk, csak nem a legjobb hely.
Itt sok háznál nincs előkert, nekünk sincs, nem zavaró, ettől még megvenném.
De hogy anyósom 1km-re lakjon??? ÁÁÁÁ, meggondolandó, nagyon meggondolandó.
Mondjuk attól függ, nektek milyen a viszonyotok vele, mert mi pont jól érezzük magunk 15 km-re egymástól. :)
Rács lenne az első ablakokon, nem hiányzik, h bepattanjon rajta valaki..
Köszi!
Ha tényleg álmaitok családi háza, akkor megvenném. Nálunk is utcára nyílik a ház, semmi goind, nem fő utca, elviselhető a forgalom.
Ha pedig papucsban nem tud átmenni az anyós, :) Akkor már egész jó :)
Hát én nem venném meg.
Nem lenne jó ha a házam fala lenne egyben a kerítés is. Télen rámehet simán a havas latyak meg bármikor bedobhatnák az ablakot is meg hát túl közel van az úthoz.
Az meg hogy anyós olyan közel lakjon... mikor tőle menekültök.
Mindenesetre ne kapkodjátok el.
Én akár a szomszéd házat is megvenném, mi kapcsoltunk jó,közel van most is,mégsem jön naponta,van jobb dolga,éli végre világát mióta elköltözött a kisfia:)
De nekem az előkert kellene...kivéve ha van tágas udvar,és van udvarra néző ablak,vagy lehet csinálni,mert akkor ugy is jó
De igy hogy anyós miatt menekülsz...én álmaim házát min az ország másik végében keresném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!