Mennyire nehéz egy vidékinek Pestre költözni?
Barátom vidéki volt, 3x költöztek már, immáron Pesten boldogít :D Ő neki itt is jó azt állítja, és ott is jó volt. Állítása szerint itt könnyebb barátokat szerezni jobb szórakozóhelyek vannak, stb de persze ez csak az ö véleménye/tapasztalata.
Önéletrajzodba meg tényleg nem kell beleírnod hogy hol laksz :D A lényeg az, h mit tettél le az asztalra,és hogy milyen a kisugárzásod, beszédkészséget,intelligenciád.
Köszi a válaszokat :) kitöröltem az önéletrajzomból a címe :) remélem sikerül :D
természetesen a budai rész is érdekel :DD bár azt mondják, h költözzek a pesti oldalra, mert akkor szép a kilátás a budaira. :D
Szerintem ez hülyeség. Nem hiszem, hogy az önéletrajzokat aszerint szortíroznák, hogy hol születtél.
Én is 18 évig Pécsen éltem, aztán most már 10 éve ingázok Budapest és Pécs között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!