Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz egy vidékinek...

Mennyire nehéz egy vidékinek Pestre költözni?

Figyelt kérdés
A sulis éveim alatt ott alakítottam ki szinte mindent, hobbit, barátságokat, tanulást. De sajnos nehezíti a dolgot, hogy vidékieket nem igazán akarnak pesti munkahelyre felvenni... mit gondoltok, megoldható ez egyáltalán?
2011. márc. 25. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, nem írod bele a lakhelyedet az önéletrajzba. Így ugyanolyan eséllyel indulsz, mint egy pesti.
2011. márc. 25. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Barátom vidéki volt, 3x költöztek már, immáron Pesten boldogít :D Ő neki itt is jó azt állítja, és ott is jó volt. Állítása szerint itt könnyebb barátokat szerezni jobb szórakozóhelyek vannak, stb de persze ez csak az ö véleménye/tapasztalata.

Önéletrajzodba meg tényleg nem kell beleírnod hogy hol laksz :D A lényeg az, h mit tettél le az asztalra,és hogy milyen a kisugárzásod, beszédkészséget,intelligenciád.

2011. márc. 25. 14:37
 3/7 Huron ***** válasza:
Buda mar nem is erdekel? :)
2011. márc. 25. 14:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :) kitöröltem az önéletrajzomból a címe :) remélem sikerül :D

természetesen a budai rész is érdekel :DD bár azt mondják, h költözzek a pesti oldalra, mert akkor szép a kilátás a budaira. :D

2011. márc. 25. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól függ menyi a cuccod.
2011. márc. 25. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez hülyeség. Nem hiszem, hogy az önéletrajzokat aszerint szortíroznák, hogy hol születtél.

Én is 18 évig Pécsen éltem, aztán most már 10 éve ingázok Budapest és Pécs között.

2011. márc. 25. 15:52
 7/7 Huron ***** válasza:
Mindig csak az a Post, szegeny Buda : )
2011. márc. 25. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!