Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyiket lenne több értelme...

Melyiket lenne több értelme megvenni (lakások)?

Figyelt kérdés

a, egy nagy 3 szobás lakás, teljesen felújítandó, a kerületünk nem a legjobb részén, és pont annyibe kerül amennyi pénzünk van

b, egy ugyanakkora de 4 szobás lakás a kerület jobb részén, ugyanúgy felújítandó, mindenképp 3 millió hitellel megoldható csak (és szeptemberig csak a férjem nek van munkája)

c, ?

Költöznünk kell onnan ahol most lakunk, van önerőnk, de nem túl sok, és két ovis gyerek van.

Kérlek írjatok érveket is melyiket miért választanátok inkább! (légyszi olyat ne írjatok hogy vegyünk kisebbet vagy kevesebb szobásat :-) )

Köszönöm!

2011. márc. 24. 19:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

újbudai vagyok. számomra meg nincs az a pénz, h én újpestre költözzek.

szerintem a 11 nagyon jó kerület, központi helyen van, ahol spec. én lakom, alig van suttyó, cigány meg kb egy se.

de nem vitázni szeretnék, csak úgy gondolom, hogy a 11. kerület azért viszonylag kedvelt, és élhető része a városnak.

2011. márc. 25. 21:12
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen, mondjuk cig.ny-kérdés még sose merült fel az itteni elmúlt 30 évemben a kerületben.

Nem tudom Újpest melyik része jobb, de igazából most az első környék is csak azért nem olyan jó, mert ideraktak egy hajléktalanszállót, amúgy én a kerületből nem költöznék el.

2011. márc. 25. 21:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Mindenképp az A-t választanám főleg hogy van rá pénzem és nem kell hitelekkel szarozni, a felújítási munkálatokat apránként is meglehet csinálni mint azt leírta már egyik válaszoló. Felújításnál én a legfontosabbakkal kezdeném pl fürdőszoba konyha és nyilás zárók rendbe rakása ha azsem tökéletes aztán szépen apránként ahogy idő meg pénz van rá.
2011. márc. 27. 11:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A szívem nekem is a nyugosabb verzióhoz húz (A: hitel nélkül), jobban belefér a karakterembe az apránként megszépítem változat, de úgy döntöttünk a férjemmel, hogy kivárjuk a május végét, akkor dől el állítólag mennyit vállal fel Bp-en Buda a hajléktalankérdésben. Ha csöves-komplexumot fejlesztenek ki a környékra, akkor inkább a megszakadásig hitel lesz (én nem szeretném).
2011. márc. 27. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!