Melyiket lenne több értelme megvenni (lakások)?
a, egy nagy 3 szobás lakás, teljesen felújítandó, a kerületünk nem a legjobb részén, és pont annyibe kerül amennyi pénzünk van
b, egy ugyanakkora de 4 szobás lakás a kerület jobb részén, ugyanúgy felújítandó, mindenképp 3 millió hitellel megoldható csak (és szeptemberig csak a férjem nek van munkája)
c, ?
Költöznünk kell onnan ahol most lakunk, van önerőnk, de nem túl sok, és két ovis gyerek van.
Kérlek írjatok érveket is melyiket miért választanátok inkább! (légyszi olyat ne írjatok hogy vegyünk kisebbet vagy kevesebb szobásat :-) )
Köszönöm!
újbudai vagyok. számomra meg nincs az a pénz, h én újpestre költözzek.
szerintem a 11 nagyon jó kerület, központi helyen van, ahol spec. én lakom, alig van suttyó, cigány meg kb egy se.
de nem vitázni szeretnék, csak úgy gondolom, hogy a 11. kerület azért viszonylag kedvelt, és élhető része a városnak.
Igen, mondjuk cig.ny-kérdés még sose merült fel az itteni elmúlt 30 évemben a kerületben.
Nem tudom Újpest melyik része jobb, de igazából most az első környék is csak azért nem olyan jó, mert ideraktak egy hajléktalanszállót, amúgy én a kerületből nem költöznék el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!