Valaki nem tudna segíteni. , hogy hova költözzek?
Egy pesti lakós elfogult lesz (akárcsak jómagam) mert a saját otthonához közel ajánl helyeket.Nekem például Csepel mindig "az isten háta mögött" volt..De aki ott él,annak pont az a hely az ideális..Én XVI.kerben lakom ahol 10 perc alatt belehet jutni az Őrsvezér térre..Gyönyörű kertes házak vannak.Van itt iskola,Gimnázium minden..Kőbányán éltem..az is könnyen bejárható útvonal..Zugló is elég szép környék..
Voltaképpen bármit mondhatunk mégiscsak neked kell eldönteni..Amit infót adtál sz bármelyik kerületnek jó lenne..
gondolom azért nem vagytok csórók :D
nos, a 11. kerületben is vannak kertes házak, jó a közlekedés, és egy van jó pár normális, erős gimi.
zugló kb hasonló, csak a pesti oldalon.
milyen más szempontok vannak még? hol a melóhelyed? ehhez a legkönnyebb igazodni, a srácodnak biztosan találtok jó sulit a környékén.
Nem lebeszélni szeretnélek Csepelről mert nem rossz,de este már lakhatatlan itt a kertes házak többsége.Hazajárni este 10-11 után lehetetlen,reggel bemenni pl Borárosra háááttt...necc mert az első hév se úgy megy,hogy x átszállásal te bent legyél pl 6-ra.
Ha költözhetnék akkor fix ,hogy mennék Csepelről már az etnikum miatt is.
1kertvárosi
Akkor Zugló!
Én még csak egy éve élek itt, de egyszerűen imádom. Egyelőre lakásban vagyunk, de a közelben a Bánki Donát, Kaffka Margit, Bátorkeszi utcában családi házak vannak, szerintem az tökéletes. Van is néhány eladó, az árakat nem tudom, de szerintem 35 millából csak kijön. Onnan pár perc az Örs és a metró, tehát te negyedórán belül benn vagy a munkahelyeden. Gimnáziumot egy csomót találni Pesten, és ha közlekedésileg jó helyen laktok (az én olvasatomban a metró mellett annak számít), akkor egy csomó iskola közül válogathattok, mert az sem okoz gondot, hogy akár a 2. kerületbe átutazzon a fiad. De van elég jó gimi a Városligetnél is, meg az Oktogonnál, Kodály köröndnél, ezeket kényelmesen metróval meg lehet közelíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!