Hova költözzek, ha olyan országban akarok élni, ami nem zsidó irányítás alatt van? Mik a lehetőségeim?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy az alábbi három országban mi a helyzet, de Szudánba, Szíriába vagy Iránba nem szeretnék költözni. Ezeket ne írjátok!2010. okt. 14. 15:53
3/36 anonim válasza:
Észak-Korea
Heard és Mcdonald szigetek
Antarktisz
Déli Sandwich szigetek
Ashmore és Cartier
Tonga
Tuvalu
Pitcairn szigetek
Kelet-Timor
Szváziföld
Robinson Crusoe sziget
Desventurados
Galápagos szigetek
Ferenc József föld
Arktisz
Revilla Gigedo -szigetek
Ascension
Palmyra atoll
4/36 anonim válasza:
de ha csaj vagy költözz hozzám
ja és ment a kérdés fuckyeahgyíkra! :D
8/36 A kérdező kommentje:
vuvuzela! Miért te hol élsz?
ui: ezek mind országok?
2010. okt. 14. 16:22
9/36 A kérdező kommentje:
Kicsit utánaolvastam annak, amit írtál. Észak-Koreát lehet, hogy inkább kihagynám. Nem nekem való hely. Olvasom tovább a listát: Heard-sziget és McDonald-szigetek a következő lehetőség. Mivel nem ismertem kicsit utánaolvastam: a Heard-sziget és McDonald-szigetek lakatlan szigetek az Indiai-óceán déli részén...
Ez lenne a második lehetőség? Jó kilátások...
2010. okt. 14. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!