Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi az a csótánymérgezés?...

Mi az a csótánymérgezés? Hogyan, mivel lehet ellene védekezni? Igaz, hogy a vízvezetékekben jönnek föl?

Figyelt kérdés
Én is tartok ettől, mivel néhány hete elakadt a vízvezetékrendszerünk, és eléggé bugyborékol. Lehet csótány az oka?
2011. márc. 16. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Búvárcsótányok? Még nem hallottam ilyet :)))) Inkább a csöveken mászkálnak. A bugyborékolás inkább attól lehet, hogy levegős lett a rendszer.
2011. márc. 16. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs!!! A csótány hulladékevő! Csakis hulladékot fogyaszt.
2011. márc. 16. 23:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem a vízvezetékekben jönnek föl, hanem mellette, ott mindig van annyi lyuk, ahol elférnek. A bugyborékolás valami mástól van, esetleg hívjatok szerelőt.
2011. márc. 17. 09:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Mire gondolsz csótánymérgezés alatt?

A csótányoknak iszonyú szaguk van (szerintem) ha sokan vannak, lehet olyan vegyület miatt, ami mérgező? (mint a záptojásszag, ami kénhidrogén ugye)

A vízben tudtommal nem mászkálnak, viszont a csövek mellett a falban rengetegen lehetnek...

Volt már hozzájuk "szerencsém", még a gondolattól is a hidge ráz...

2011. márc. 17. 16:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! De hogy lehet ellenük védekezni?
2011. márc. 18. 15:49
 6/7 anonim ***** válasza:

16:08-as vagyok.

Én elmenekültem, szégyen, nem szégyen, elköltöztünk.

Próbáltuk írtani őket chemotox-szal, porral, fújóssal, másféle fújóssal, vizesre fújtuk a bogarak hátát, és kb le se sz@rták, mászkáltak tovább, iszonyú, hogy milyen ellenállóak. Egyedül a darázs-és szúnyogirtó jött be, de csak ha közvetlenül a bogárra fújtuk, akkor pár másodperc múlva rohangálni kezdett és elpusztult. De így meg vadászhattunk rájuk egyenként, ráadásul ezek a szerek nem éppen egészségesek belélegezve.

Rémálmomban se jöjjön elő az az időszak, ha éjjel kimentem a konyhába, olyan volt, mint egy horrorfilmben, mindenütt hemzsegtek, azóta is irtózok tőlük. Reggel meg kezdhettem azzal, hogy a millió döglött bogarat (mégis hatott az a sok cucc?)söprögethettem össze mindenünnen, és nem akartak elfogyni.

2011. márc. 22. 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Rovarirtót kell hívni. Van gél alapú irtószer is, több helyre odapöttyözik a lakásban, hatásosabb, mint a permet, mert azt felmosod, ez meg ott marad. Csótánycsapdát eszedbe ne jusson használni, azon ugyanis olyan szer van, ami csalogatja a dögöket, ezt szakembertől tudom. Így lehetett, hogy nálunk szerintem a ház összese randizott, annyi ragadt bele.
2011. márc. 22. 17:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!