Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri ez az...

Szerintetek megéri ez az albérlet?

Figyelt kérdés
Pécsett, 54 nm 2 szobás gázos lakás, felújítva bútorral együtt 45+18e rezsivel együtt?
2011. márc. 16. 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Olcsóbbat nem igen találsz Pécsen, hacsak nem olyat, ahol neked kell fűtened, bútorozatlan, és nincs még kifestve sem, nemhogy felújítva.
2011. márc. 16. 09:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem megéri.

Nekünk 10 évvel ezelőtt volt Pécsen egy ugyan ekkora panelunk, aminek igaz, hogy az egyik szobáját nem adtuk ki, mert az le volt zárva, a mi cuccainkat tároltuk benne. Így gyakorlatilag 1 szobásnak adtuk ki, 20eFt + rezsiért akkoriban. Azóta volt egy kis infláció, a bérek is nőttek és ez panel volt. Szóval ahhoz képest ez jó ár szerintem.

Budapesti árakhoz képest meg főleg. Ott ennyiért ami nem panel és kb ekkora alapterületű, ennyi rezsivel, cigány-putrit kapsz, szó szerint értve.

2011. márc. 16. 12:33
 3/5 anonim válasza:

Szerintem megéri.

De honnan tudod, hogy 18.000 huf a rezsi? Az attól függ miből mennyit használsz.

Én laktam olyan albérletbe, ahol ugyanígy meg volt adva, hogy mennyi a rezsi. De ez átalány volt. Az éves leolvasásnál persze a különbözetet nekem kellett kifizetni. Gáz-fűtésesbe laktam én is, és nem volt kevés a ráfizetés.

2011. márc. 16. 12:41
 4/5 A kérdező kommentje:
tudom, csak hozzávetőlegesen írja 18 ezerre télre.
2011. márc. 16. 13:02
 5/5 anonim ***** válasza:

én csak annyit mondok neked, hogy pesten 32nm, egy szoba, szintén fullos bútorral, gépekkel 45 plusz KK plusz rezsi.

csinálj összehasonlítást a többi versenyzővel, aztán meglátod, h neked melyik éri meg a legjobban. mivel Pécs egyetemváros, ezért gondolom ez is dob valamennyit az árakon.

2011. márc. 16. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!