Lehet a szoomszéd felé üvegtégla helyett FIX tejüveges ablak? Olyan 150x 100 -as.
Azt nem tudom, hogy lehet-e,de a mi szomszédunknak az ablaka is a mi udvarunkra néz!
Nem tejüveges!
És a vénasszony ki is használja (élvezi)az ablakot TV-ként hasznosítja,a reluxa mögül kukkol minket egész nap!
Ha halk az adás,kinyitja az ablakot!
Jobb mint a plazma tv,csak legnagyobb sajnálatára semmi érdekeset nem lát!
Engem nem zavar,egyedül él,had kukkoljon ha neki jól esik!
Éppen építkezünk, úgyhogy pénteken a tervezővel mindenképp beszélek,csak kiváncsi vagyok,hogy addig ki mit tud.
Másodiknak: a mi szomszédunknak is van egy kétszárnyas ablaka,ami az udvarunkra néz,de szeretném,ha megszűntetné.Lehet szólni sem kell neki,mert épp eladó a ház,és talán az új tulajok egyébként sem élnek majd a kukkolás lehetőségével. De ha olyan ablak lenne ott,amilyet én szeretnék,akkor egyáltalán nem zavarna...
Jó lenne,ha sikerülne,mert dolgozószobát szeretnék oda,amin kevés lenne mondjuk egy 60x60-as ablak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!