Miért érzem nyomasztónak?
Én múltkor 14-15 helyet számoltam ahol laktam.
Pfff...
Tapasztalat hogy az teszi otthonossá ha saját tetszésed szerint formálod: kifesteni, függönyök, pár poszter, festmény stb. Amúgy hamarosan megszokod.
Amúgy nekem gyerekként nem volt vele gondom, velem voltak a szüleim, most hogy egyedül lakom és még nincs annyira elkészítve ez a lakás kicsit rosszabb...
Hú hát ez lehet hogy engem is zavarna azért kicsit. Egyszer laktam egy panelben, amiről előszeretettel ugráltak le az öngyilkosok. Olyankor egy picit rosszul éreztem magam, de egy-két nap alatt elmúlt és ment minden a rendes kerékvágásban.
Egyszer pedig volt egy szőlőnk. Azon volt egy présház. Az előző és az azt megelőző tulajdonos is ott lett öngyilkos bent a házban. Néha ha ez eszembe jut, akkor elgondolkozok rajta. De ettől függetlenül rengeteget voltam ott és bent a házban soha nem agyaltam ezen én sem. Igaz úgy nem laktam ott soha, hogy ott is aludtam volna.
A mostani házunk meg az egyik legrégebbi a környéken. Legalábbis egy része. De az már át lett építve, meg bővítve a ház. Egyedüli érdekes történet, amit tudok róla, hogy a második világháborúban egy találatot kapott repülőgép zuhanás közben levitte a tetejét. De ez inkább érdekes és inspiráló számomra, mint nyomasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!