Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért érzem nyomasztónak?

Miért érzem nyomasztónak?

Figyelt kérdés
most költöztünk másik házba anyuval ( a szüleim elváltak ) a ház nagyon öreg de teljesen fel van újítva, nap közben semmi bajom sincs de reggel meg este olyan nyomasztó a ház, sokszor félek kimenni a szobámból, nem értem hogymilrt van ez
2011. márc. 6. 21:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én átlag 2 évente költözök, jelenleg ez a 6. pecó, 1 hónap alatt szokod meg kb, én ezt tapasztaltam.
2011. márc. 7. 00:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Én két éve költöztem a házba, ahol most lakunk és még mindig nem tudom azt mondani, hogy megszoktam, pedig szeretem.
2011. márc. 7. 00:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Én múltkor 14-15 helyet számoltam ahol laktam.

Pfff...

Tapasztalat hogy az teszi otthonossá ha saját tetszésed szerint formálod: kifesteni, függönyök, pár poszter, festmény stb. Amúgy hamarosan megszokod.

Amúgy nekem gyerekként nem volt vele gondom, velem voltak a szüleim, most hogy egyedül lakom és még nincs annyira elkészítve ez a lakás kicsit rosszabb...

2011. márc. 7. 04:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Hú hát ez lehet hogy engem is zavarna azért kicsit. Egyszer laktam egy panelben, amiről előszeretettel ugráltak le az öngyilkosok. Olyankor egy picit rosszul éreztem magam, de egy-két nap alatt elmúlt és ment minden a rendes kerékvágásban.

Egyszer pedig volt egy szőlőnk. Azon volt egy présház. Az előző és az azt megelőző tulajdonos is ott lett öngyilkos bent a házban. Néha ha ez eszembe jut, akkor elgondolkozok rajta. De ettől függetlenül rengeteget voltam ott és bent a házban soha nem agyaltam ezen én sem. Igaz úgy nem laktam ott soha, hogy ott is aludtam volna.

A mostani házunk meg az egyik legrégebbi a környéken. Legalábbis egy része. De az már át lett építve, meg bővítve a ház. Egyedüli érdekes történet, amit tudok róla, hogy a második világháborúban egy találatot kapott repülőgép zuhanás közben levitte a tetejét. De ez inkább érdekes és inspiráló számomra, mint nyomasztó.

2011. márc. 7. 07:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Mármint ezt 23:11-re írtam.
2011. márc. 7. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!