Miért érzem nyomasztónak?
volt olyan is hogy wc-re se mertem kimenni, néha úgy érzem mintha figyelne valaki
16/L
Szánj egy kis időt erre. Olvass utána a net-en ('lakás megtisztítás' címszó alatt sok tipp van). Mindenkinek más jön be. Amit én összeszedtem, és nekem segített:
Takaríts ki! A negatív energiákat egy mosatlan halom, vagy egy ruhakupac simán megfogja. Szellőztess ki egy kicsit. Tegyél be valami nyugis lassú zenét. Vegyél egy füstölőt, és járd körbe a lakást vele. Közben kérd meg azokat a magasabb rendű erőket amiben hiszel (Istent, a sorsot, a kozmoszt... bármit amiben hiszel), hogy segítsenek megtisztítani a lakást, és vigyázzanak rátok. Az ott lévő negatív energiákat küldjék el. Ha nem hiszel ilyesmiben, akkor csak gondolj arra, hogy tisztul a lakás, és dúdold a zenét. Nekem az is segített, hogy körbejártam a falakat, mindegyiket megfogtam, és arra gondoltam, hogy ezek a falak most már hozzám tartoznak, az én otthonomat ölelik körbe.
Ezt nem árt kéthavonta megcsinálni, hogy megbarátkozz a lakással. :)
És ne félj! Ha érzel negatív energiákat, akkor se azokra összpontosíts! Hanem arra, hogy vannak pozitívak is, és azok úgy is megvédenek! :)
Ilyen velem is volt már, pedig nem költöztünk másik házba. Szerintem próbálj meg nem foglalkozni vele. Ezek csak alaptalan félelmek, amik valahonnan még az emberré válás folyamatából maradtak ránk. Régen annak az ősembernek voltak nagyobbak a túlélési esélyei, amelyik gyanakvó volt, sok mindentől tartott. Így genetikailag is ez öröklődött tovább az evolúció folyamán.
Én úgy tudom, ennek valami ilyesmi a magyarázata. Sötétben és csendben, éjszaka, mikor kevesebb inger ér minket és egyébként is rosszabbak a reális tudatos érzékszerveink (pl látás), ezek az ősi ösztönök felerősödnek.
Próbáld meg erről meggyőzni magadat.
Én pl 28 éves vagyok, de ha éjjel kimegyek a kertünk végébe, olyan furcsa érzésem van néha, hogy borsózik tőle a hátam. Pedig születésem óta éltem ebben a házban és tudom hogy igazából semmi okom nem lenne rá.
Idő kell, hogy magadénak érezd a házat. Én 2 éve költöztem egy lakásba, és másfél év telt el mire az enyémnek éreztem. Addig mindig hasonló érzéssel közlekedtem, mintha valaki figyelne.
Azt mondják, minden háznak van lelke. Csak nem érzed magadénak. Rendezkedj benne. Változtass mindenen. Vegyél bele apróságokat, és pakold tele személyes dolgokkal. Minél többet adsz bele magadból, annál jobb lesz.
Ha konkrét jele van annak, hogy tényleg van ott valaki, akit esetleg nem "látsz", és figyel, akkor az más téma. Azon is lehet segíteni. De az egy másik témakör.
Eszedbe ne jusson a második hókusz-pókuszait csinálni. Attól nem fogod otthon érezni magadat,csak beparázol inkább.
Idővel megszokod. Egy házat-lakást be kell lakni. A szobába saját holmik,személyes tárgyak,a kertbe virágok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!