Síruhára rávarrok valamit, akkor ott át fogja ereszteni a vizet?
Snowboard-ozok, emiatt sokszor térdelek a hóban.
Arra gondoltam, hogy a síruha térdére rávarrok egy gumival bevont teljesen vízhatlan anyagot, csak nem tudom, hogy a síruha impregnálásával mit tesz az, ha átszurkálom tűvel.
Szia!
Hat en nem igazan szurkalnam meg, foleg ha dragabb a szerkod.
Rem azt tudod hog ezek a cuccok nem moshatok sima mososzerrel mert elvesztik a szellozokepesseguket meg talan a vizallosagukat is!
Am hol snowboardozol ilyentajt es mennyibe kerul?
En is boardozok meg eleg kezdo vagyok de szivesen gyakorolgattam volna meg ebben a szezonban habar azt neztem nyaron is vannak utak :)))
Szia!
Franciaországba Vall d'Allos-ba indulunk péntek délután.
70 ezer ft körül volt a busz+szállás+síbérlet egy hétre.
Valaki visszamondta, úgyhogy most úgy tudom 50ezerért kiadó egy hely. ha érdekel privátban add meg a telefonszámod, vagy olyan email címet amit gyakran olvasol.
Szegedről indulunk, de pesten is felveszünk pár embert.
Áh sajna most nincs pénzem...-.-
meg túl sokat lógtam egyetemről és már nem hiányozhatok, pedig úgy mentem volna...:S:S
Jó szórakozást!
És am ne aggódj nem fog átázni sztem, én mondjuk mindig seggen ülök ha megállunk - a térdem nem bírná- meg anno kezdőként sokat seggeltem, de nem ázott át a gatyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!