Számitógép függő vagyok, mit tegyek?!
nagyon de nagyon sok mindent elpazaroltam az életemből hogy elkezdtem gépezni elég korán kezdtem és nem látom a kiutat... :( egy átlagos hétvégém abból áll hogy felkelek bekapcsolom a gépet és kockulok. Nincs egy igazi barátom se akihez mindig forduhatnék (a "való világan").Barátnőm sem volt még soha (pedig visszannézem az életemet lehetett volna rá lehetőségem). nagyon le szeretnék szokni a gépezésről és az akaraterőm megvan hozzá.
amiket eddig megtettem a változás felé:
-hétfőn és kedden sportolni járok
-próbálok a suliban összeismerkedni uj arcokkal a szünetekben.
amit szeretnék:
leszokni a gépezésről (Vagy legalábbis nagyon minimálisra csökkenteni a gép elött töltött órák számát)
Barátokat és egy berátnőt szeretnék.
kössz hogy végigolvastad kérlek vedd komolyan a kérdésemet ha válaszolsz rá.
nem muszáj leszoknod, de ha már a neten lógsz, akkor nézz ismeretterjesztő filmeket, oldalakat. tanulj meg pl gitározni (a jutubon vannak oktató videók).
írtad, h anyud sokat dolgozik. pl megtanulhatnál akár főzni is, vagy takaríts ki egy kicsit, ezzel nagy terhet veszel le a válláról, és biztosan büszke lesz rád.
ha már net és barátnő, akkor nézz fel egy társkeresőre :D
Én internet- és sorozatfüggő vagyok, és már ott járok, hogy nem megyek iskolán kívül sehova, rögtön jövök haza, és gépezem/sorozatot nézek.
Ennek csupán annyi előnye van, hogy már bekötött szemmel is tudnám, hogy mi, hol, merre, hány méter, és 500 leütés/perccel gépelek; a sorozatokból meg sok angol szót tanulok, vagy akár magyar szót is. :D
Nagyon tetszik a wow, de túl hülye vagyok, hogy felrakjam a gépemre, nincs is meg a telepítő, osztálytársam is lusta eljönni hozzám, és felrakni, így inkább hagytuk. De lehet, hogy jobb is így, mert talán most is wowoznék.
Nagyon lusta vagyok, és nincs is nagyon akaraterőm, de akinek van, annak csupán fejben kell eldönteni, hogy NEM SZABAD GÉPEZNI, és akkor máris jó vagy. Ha odáig jutsz, hogy nem tudsz mit csinálni, mert már kifogytál például a tanulnivalóból, akkor csináld azt, amihez értesz, tanulj többet, vagy mit tudom én, rajzolj, énekelj, akármit :D (én nagyon jó vagyok nyelvekből, és az egyetlen, ami elvonja a figyelmemet a gépről, az a japán nyelv (és esetleg a biológia))
De szeretek rajzolni is, mostanában - a gép miatt - ezt elhanyagolom...
Nem tudom, Te mihez értesz, találd meg, és csináld azt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!