Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számítógép függő vagyok?

Názáreti Szent Jézus kérdése:

Számítógép függő vagyok?

Figyelt kérdés
Átlagosan 15-19 órát játszom számítógépen, de van hogy többet is.
2011. júl. 11. 01:04
 1/7 c:\ ***** válasza:
53%

Arra vigyázz, hogy 24-nél ne legyen több. Amúgy a 19 órát egy picit erősnek érzem, mert akkor 5 órád marad arra, hogy egyél, aludjál, pisikaki.

Vagy ezek nem 1 napra értendőek?

Egyébként egy picit soknak tűnik, bár függőnek személy szerint én azt a személyt nevezném, aki képtelen lemondani erről az egészről alkalom adtán 1-2 hétre mondjuk.

A neved alapján mélyebben gyökerező problémákra is tudnék gondolni, de egy szó mint száz, szerintem legjobban talán te tudod eldönteni magadról, hogy függő vagy e, vagy sem.

Bár, ha már gondolkozol rajta...

2011. júl. 11. 01:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Hetente vagy naponta? :D

Amúgy ja, ezt már eléggé függőségnek tűnik, próbálj kicsit visszább venni, és felfedezni az élet más részeit is, a mai világban nem egyedi az eseted, rengetegen ülnek egész nap a gép előtt, max nem játékkal töltik egyhuzamban hane msn/film/net/játék/zene felváltva, próbálj inkább valami más célt is kitűzni a napban, akármit ami változatos és nem gépezés, ha lehet akkor inkább mozgás legyen...egész napos mozgás után sokkal jobban esik az a kis délutáni gépezés is :)

2011. júl. 11. 01:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Jah, de gyógyítható. Első a felismerés, utánna sok sok akaraterővel érhetsz el eredmény. Ezt a harcot neked kell megvívnod, más nem igazán tud benne segíteni.
2011. júl. 11. 08:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen, kb 2 évig, aztán egyszer meguntam, fura volt, és a család is csodálkozott... De amúgy valszeg függő vagy, igazából akkor vagy igazán az, ha már nem mész el enni, inni, stb, csak, hogy gépezz. Erre figyelj nagyon, egyik haveromat be kellett vinni a kórházba, és egyszer nekem is lement a vércukrom, elég rossz volt...
2011. júl. 11. 08:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Nagyon furcsa számomra, hogy a legtöbb ember annyira "csavargós" és annyira társas lény, hogy nem tudja elképzelni, hogyan lehet pl. egy gép mellett hasznosan eltölteni az időt, és le is nézik az ilyen embereket.

Én is naponta akár 12 órát is gépezek, és legalább a fele HASZNOS.

Személy szerint függőségnek onnantól nevezném, ha valaki nem hajlandó elvégezni a feladatait, nem hajlandó egy óra kocogásra vagy sétára se elmenni, vagy egy kis időt a családjával tölteni.

Vagy ha a haverjaiddal vagy és hiányzik a gép, akkor az gázos szerintem.

Egy hetet kb. ki kéne bírnod nélküle, ha valahol vagy. Többet nem, mert ha van hobbid, persze, hogy hiányzik: azért hobbi, mert őrültem szereted csinálni. ;)

2011. júl. 11. 10:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha csak unatkozásból teszed, vagy mert nem tudsz mit csinálni, de elvégzed a napi dolgaidat akkor nem.
2011. júl. 11. 13:06
 7/7 anonim válasza:
Ki nem szarja le ha az vagy? Mindenki úgy éli az életét ahogyan akarja. Nekem is mondják a haverjaim hogy miért nem járok fel szombatonként inni velük. Azért mert én utálom a tömeget, az alkoholt, a mai divatos zenéket. Én itthon szeretek lenni Team Speaken beszélgetni és játszani. Ennyi. Lehet hogy nem lesz csajom egy ideig vagy nincs 500 ismerősöm facebookon de leszarom.
2011. szept. 26. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!