A törölköző száritó száritja a levegőt?
Nincs fütés a fürdőszobában, most lambériáztattuk ki műanyag lambériával mert hideg és rőkönyös volt (ezt ajánlották és a legpenészesebb a plafon volt és lambériát oda is lehet tenni). Gondoltuk felteszünk egy törölköző szárritót, azt hiszem konnektorba kell dugni :)
Mik a tapasztalatok?
Nem is tudom, lehet hogy nincs is olyan amit konnektorba kell dugni? Mert a neten csak beszerelhetőt találtam.
Milyen árban vannak egyáltalán?
Nekünk nem központi fütés van, hanem konvektor. Eddig is ugy csináltuk, hogy ha fürödni akarunk, előtte bedugom az olajradiátort.
Akkor ugyanott leszek, ahol eddig....
Köszi
Mágegyszer, köszi :)
Majd fűt a szerelem....
Szerintem, el kell, hogy keserítselek, de a műanyag lambériával önmagában csak rontottatok a helyzeten...a penész megmarad, csak nem fog látszódni. A penészedést egyébként önmagában fűtéssel nem, hanem a páratartalom csökkentésével lehet "legyőzni". Nekünk legalábbis sikerült. Mivel normális elektromos páramentesítőre (45-50ezer) nem jött össze a pénz vettünk egy páratartalom mérőt(2500-5000ft), és maradt a hagyományos módszer, szellőztetés naponta többször is, illetve a fürdőszoba ajtó a fürdés után egész éjjel nyitva marad így a pára nem záródik be kis helyre hanem eloszlik.
Nincs semmilyen fűtés a fürdőszobátokban amúgy?
Mi sem fütünk a fürdőben,nincs szigetelve a ház,és mégsincs penész!
Akkor most mi van?
Itt a páratartalommal van a baj, vagy azzal, hogy túl sok vizet szív fel a ház!Olyan mint egy szivacs!
Nem belülről kell szigetelni, hanem kívülről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!