Szöszöl a törölköző! Mit csináljak vele?
Vettem nemrég egy piros törölközőt, az van a címkéjén, hogy 100% pamut, mégis kimostam és megtöröltem benne a kezem és piros szöszös volt utána. Kimosta ezután kétszer 95 fokos vízben, csökkent a szöszök mennyisége, de még mindig van! Mit tegyek?Ha van valakinek jó ötlete szívesen fogadom! Tapasztalt háziasszonyok érdembeli válaszát várom!
Előre is köszi
Dobd ki, vegyél másikat.
Fogyasztói társadalomban élsz.
Első válaszoló: Ha nem sajnálnám rá a pénzt, főleg úgy hogy nincs is sok belőle, akkor nem kérdeztem volna itt!!!!
Igazad van az a legegyszerűbb, ha kidobom az ablakon az árát, ahelyett, hogy megpróbálnám "megmenteni"!
A második válaszolónak köszönöm! Megpróbálom még ezt a lehetőséget is. A színét már nem engedi, csak szöszöl.
Viszont nincs pénzem másikra, és kórházba lett volna rá szükségem...
Köszi a hasznos kommenteket!
Mosd ki 90 fokon, és NE ismétlem NE!! tegyél a mosáshoz öblítőt! Ha nagyon szöszöl ismételd meg a mosást! Ennyi az egész!
SOHA NE használj öblítőt törölköző mosásához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!