Hogyan lehet elzárni a törölköző szárítós radiátort?
Figyelt kérdés
Mert átfolyás van, és ha melegvizet használok, akkor felmelegszik, pedig már nem kell a fűtés.2010. máj. 5. 15:34
1/5 anonim válasza:
A szárítón keresztül megy a csapodhoz a melegvíz? Ilyet még nem hallottam. Akkor, ha lecsavarod a radiátort, nem folyik a melegvíz? Mert elvileg el lehet zárni, kell rajta lenni állítócsavarnak, és a csapból ettől függetlenül kellene jönni a melegvíznek. Ugyanúgy működik, mint a rendes radiátor, csak a formája más.
2/5 A kérdező kommentje:
Korábbi években mondta a gázszerelő (amikor még májusban is meleg volt a radiátor, pedig teljesen le volt hajtva a termosztát) hogy átfolyás van és ezért melegszenek fel. El kell zárni és akkor nem melegszik. A radiátorokon elzártam, és így jó is, de ezen nem látok olyat. Alul lehet vagy felül? A fém csavart kellene elhajtani?
2010. máj. 6. 10:17
4/5 anonim válasza:
Szeritem a fémcsavar a légtelenítője, azt inkább ne piszkáld. Azt csak kifelé tudod csavarni, és a radiátorból(ha nem levegős) kifolyik a víz. Most néztem meg a miénket, és ezek szerint nálatok nem szereltek rá elzárót. Ugyanolyan lenne, mint a rendes radiátoron, a miénken a be és kimenő csonkon is van elzáró. Akkor pedig szerelő kellene, vagy hozzáértő családtag, ja meg szerszám.
5/5 anonim válasza:
Ja, az előző vagyok, alul van a miénken, felül a légtelenítő csavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!