24 oras munkauzem lehetseges MO-n, csaladi haz epitesenel?
Ameddig nincs tető a ház fölött nincs munka.
A belső munkákat nem ajánlatos addig elkezdeni ameddig nincs tető meg nyílászáró.
Ilyenkor esetleg lehet kertet rendezni,kocsibeállót készíteni(de ez sem valami logikus mert az építés olyan kosszal, meg trehánysággal jár, hogy csak tönkremegy.)
Általában pihenés van.A prokoncept házaknál behozzák az időt azon, hogy sima a fal, és a vezetékeknek, csöveknek nem kell vésni. Ugyanakkor az ilyen házakat belülről ki szokták gipszkartonozni, hogy jobb legyen a közérzet.
Azt hiszem nekem szólt a ProConceptes kérdés. Igen szakmabeli vagyok, a technológiát nagyon reklámozzák, egyre kell figyelni, ha műanyag nyílászárók mennek az ilyen házba, nagyon komoly, kb. 500.000 Ft. bekerülési költségű levegőcserélő-páramentesítő rendszert kell kiépíteni. Különben a pára miatt folyni fog a falakon, ablakokon a víz.
Én a téglaépést preferálom.
A nyílászáró anyaga nem befolyásolja a páraáteresztést.
Rekuperátort egy ilyen épületbe muszáj beépíteni ablaktól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!