24 oras munkauzem lehetseges MO-n, csaladi haz epitesenel?
Koszonom a valaszt!
Inkabb az erdekelne, hogy maga a vallakozo, es a munkasai vallalnak-e es vallahatnak-e ejszakai muszakot? Tiltja ezt, valamilyen torveny stb.?
Ja, ezt biztos nem :)
Csak megvan az a hátránya, hogy akkor már fáradtak az emberek. Mi barátokkal építettük a házunk, és sokszor hajnalig csináltuk, de éjjel lényegesen lassabban halad a munka, folyton problémás a világítás, szóval nem feltétlen a legjobb ötlet.
1 oldalt folyo, tobbi oldalrol nincs szomszed, szembol is 'csak' 60 meterrol kezdodik az elso (utolso haz) az utcaban. Kozuttunk a 60 meter pedig, vekony erdo.
Talan, elegseges, bar nem tudom, mekkora epitkezesi hangra.
Ezt csak megjegyeztem. Tehat nem ketto haz kozott.
Remelem, hogy kompentes az utolso valaszado, es segiteni tud annak a kerdesnek a megvalaszolasaban, hogy
ha ismeri pl. az ISOTEQ, ProConcept epitesi elemeket es technologiat, azokba az elemekbe valo betonbeontes utan, mennyi idot kell varni a tovabb epiteshez? Peldaul, mikortol folytathato a tetoter epitese, kovetkezo szintek?
Koszonom,
28 nap a beton "kötési" ideje.
Alapozáskor is ennyit kell várni, és mielőtt terheled a falakat akkor is.
Ha nagyon gyorsan akarod, akkor a könnyűszerkezetes a leggyorsabb. azt szerintem be lehet fejezni 2 hónap alatt, ha minden adott.
Én mondjuk nem építenék ilyet, egy hónapon nem múlik semmi.Nem jó ezt elkapkodni.
Nagyon sok döntést kell hozni építkezés közben a konnektor helyétől a mosogatógép kiállásáig.A hidegburkolatok kiválasztása minimum 1 hónap, aminek szállítási idői vannak.stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!