Milyen az élet egy panellakásban?
Amit időnként az alattam lévők művelnek, azok után inkább vágyom tanyára... Folyton veszekednek, dübörögnek, üvöltenek a gyerekkel, aki meg visít, kiabál, sikoltozik. Ma egész délután ment a balhé. Még a harmadikról is kiabált le az utcára a nő. Az egész utca őket hallgatja. Ezek után azt mondhatnám, hogy nem jó panelban lakni, pedig nem a ház tehet róla, mert ezeket tégla társasházban ugyanúgy nem lehetne elviselni. Két éve jöttek ide alám. Addig imádtam itt lakni. Két éve - de különösen az utóbbi fél évben - a hajam tépem.
Magyarul: ki kell fogni a jó/rossz szomszédot. Szerencsére az oldalsó szomszéddal semmi problémám nincs. Ha az is ilyen lenne, elköltöznék.
U.i.: mielőtt bárki "rosszra gondolna", amit leírtam, abból következtetne, szóval nem cigányok jöttek alám, hanem fehérek, de mégis úgy viselkednek mint a kisebbség. Erről ennyit.
Szétfog verni az ideg a gyökér szomszédok miatt panelban.
Meg unalmas mint a szar, se kert, se terasz, csak egy erkély ahova mindenki belát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!