Volt veletek olyan, hogy kikezdett veletek a szerelő?
Anyámnak hiába magyaráztam, hogy nem akarok egyedül maradni 2-3 idegen férfival egyedül a lakásban, akkor sem, ha a vizet jöttek szerelni. Ő teljesen hülyének nézett emiatt, aztán az egyik egyfolytában olyanokat mondott a társainak, hogy de megb....a engem.
Történt már veletek ilyen?
Még soha nem történt, de nem is jutott az eszembe, hogy ilyen lehet.
37/N
SZERINTEM SENKI NEM KOCKÁZTATNÁ AZ ÁLLÁSÁT EGY ILYEN KIJELENTÉSSEL!
PERSZE ÁLTALÁBAN JÓ PASIK A SZERELŐK, DE NEM HÜLYÉK!
KISCSILLAG!NE MONDD, HOGY NEM ESETT JÓL, AKKOR NEM IRTAD VOLNA KI?
30-as nő vagyok, 2 gyerekem van, és nem esett jól, tök besz.rtam.
És nem, nem csináltam semmi olyat, hogy így viselkedjen valaki velem a lakásomban.
Nem látom be miért kockáztatná ilyen viselkedéssel valaki az állását...gondolod mind vállalkozóival és számlatömbbel jöttek szerelni?
Most mit vagy úgy oda?
Szóltál volna be neki, valami ütőset
Pasiból vannak!Ennyi!
...és miért nem rúgtad ki őket azonnal???
A SAJÁT LAKÁSODBÓL!!!
bocs, de a gond sztem nem feltétlenül velük volt.
én már voltam olyan helyzetben, amikor a saját lakásomat újíttatuk fel, h 3 melós dolgozott a kéróban, és tök jól eldumáltam mindegyikkel, szakmai kérdésekről, még segítettem is tapétázni. persze, voltak apró kis beszólások, meg hülyülések, de egyiknek sem jutott eszébe, hogy hozzám nyúljon, vagy akár csak ilyet beszóljon, h demeg-sználak.
sőt, mivel nem fellengzős stílusban beszéltem hozzájuk, hanem partnerként kezeltem őket, ezért még azt is mondták, h nagyon megkedveltek, és örülnek, h nem vagyok az a lenézős .icsa
hát erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!