Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A te somszédod is idióta?...

A te somszédod is idióta? Mesélnél?

Figyelt kérdés

Nem szeretek senkit minősíteni, de nem találtam szebb kifejezést.... és még finoman fejeztem ki magam.

Először feljelentettek, mert ugat a kutya, aztán ha rászólok a kutyára, akkor meg velem ordítanak, hogy igazán befoghatnám a pofámat. De ez csak egy, a számtalan húzások közül.

2011. febr. 9. 09:26
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Utolsónak: most hogy nagyjából ismersz a viselkedésükről egy csomó részletet, te mit tennél velük?
2011. febr. 9. 10:43
 12/22 anonim ***** válasza:

panelban lakom. az alattam lévő szinten lakik valami proli. a kutyája konkrétan énekel.

egyszer feljött ez a csóka (még csak nem is én mentem le hozzá, h jól beszóljak) kérdezett valamit a mellettem lakókról.

megragadva az alkalmat megkérdeztem tőle, h tudsz róla, h énekel a kutyád?

mondja nekem: hát, nem nagyon vagyok itthon, nem hallom.

kösz baz.meg, én meg itthon vagyok és k.urvára hallom!

még ő volt megsértődve, h ezt szóvá tettem.

ha nem tud foglalkozni azzal a szerencsétlen állattal, akkor ne tartsa!

karácsonykor itt hagyta 2 napra, mi meg azt a csóró kutyát hallgattuk.

legszívesebben kihívnám az állatvédőket, mert sztem ez már konkrét kínzás.

2011. febr. 9. 10:44
 13/22 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy szerencsétlen kutya tényleg jobban járna, meg a lakók is.
2011. febr. 9. 10:47
 14/22 anonim válasza:

Én nagyon szerencsésnek mondhatom magam. Tökéletes szomszédjaink vannak. Számíthatunk, egymásra mindig néha összejárunk, beszélgetünk eszünk iszunk, keveset.

Gyerekeik jól neveltek ,szerintem .A többi szomszéd szerint nem szabályosak, de nem tudom miért ? Én szeretem, ha suli szünetben a gyerekek az udvaron játszanak, kiabálnak, mert ettől meg telik a környék élettel . Nekik is volt kutyájuk ami sokat vonyított, ugatott de én szeretem annyira az állatokat ,hogy ezt tudtam tolerálni ,persze volt amikor kevésbé de sosem szóltam .Mi lakunk ott régebb óta amikor oda költöztek nem is nagyon köszöntek .De én azt ajánlom ,mindenkinek ,hogy próbáljon meg valamilyen békét kötni ,mert a saját érdeke és talán ha látja a szomszéd ,hogy nem tud bosszantani akkor abba hagyja . Engem is lesett a nő ffi tagja még a fára is fel mászott a férjem vette észre és behívott .Aztán meg beszéltük ha nem lenne mit akkor nem kukkolna .A hölgyeknek írom ha észreveszik ,hogy kukkolják,akkor inkább gondoljanak arra ha csúnyák lennének akkor senki sem lenne rájuk kíváncsi ez a véleményem. Én elégedett vagyok maximálisan a szomszédjaimmal mindenkinek ilyen szomszédokat kívánok!!!Kitartást kívánok !

2011. febr. 9. 11:16
 15/22 A kérdező kommentje:
Éretm én az álláspontodat, én sem szeretk veszekedni, jobb a béke. De tudod, az a bizonyos pohár nagyon régen be van telve. Itt se gyereket, nem tarthatsz, nem hallgatsz zenét, nem beszélhetsz a saját udvarodba, nem tarthatsz olyan kutyát, amilyet szeretnél, sőt, semmilyen állatot aminek hangja van, nem játszhatnak a gyerekek az utcán, nem mehetsz ki a kertedbe, nem ülhetsz ki a teraszodra (mert akkor ő van kiakadva, hogy miért kell bámulni), soroljam még? Ja, és ha bármelyiket megszeged, akkor ott veri magát a kapuban. Érdekes, igaz, hogy nagyon hosszú az utcánk, de senkivel nincsenek jóban. Mindenki mással olyan jól ellehet beszélgetni, ritkán összejövünk az utcán, és az útszélén diskurálunk, csak így, mi egy utcában lakók. Azt szűrtem le az ilyen beszélgetésekből, hogy senki nem szereti őket. Igaz, ők nem is állnak szóba senkivel, de piszkálódni azt tudnak.
2011. febr. 9. 11:40
 16/22 anonim válasza:

Ez nagyon szomorú ,hogy ilyen dolgaik vannak. De ha ő ilyen akkor azt mondanám neki ,hogy ez magán terület ,ami jelenleg a legerősebb jog és, akkor ülök ki és a gyerekeim is játszani fognak amikor tetszik nekünk ,hiszen én fizettem érte. Amennyiben nem tetszik és panasza van akkor forduljon az illetékesekhez és kérdezze meg ,hogy neki milyen jogai vannak és a szomszéd dolgaiba mikor és miért szólhat bele .

Vagy meg könnyíteném a dolgát el mennék én a jegyzőhöz vagy nem tudom ki ebben az illetékes és meg kérném ,hogy nyomtassa ki nekem ezt .És amikor nem látja bele tennén a postaládájába, vagy amikor valami nem tetszik neki amiben nincsen joga beleszólni akkor a kezébe nyomnám és meg kérném ,hogy olvassa el és azt mondanám neki én is igyekszem ezeket betartani ő is tegye ezt. A jobb szomszédság és légkör érdekében . A viszontlátásra . Lehet, hogy nincsen tisztában a jogaival és más jogaival sem .És ezt követően én mindig úgy tennék mintha misem történt volna ,köszönnék jó hangosan ,meg kérdezném, jól van –e .És nem vennék tudomást róla ha nem tetszik neki én mindent meg próbáltam .Ja még azt mondanám neki gondolja meg ha véletlenül baj van hová szalad hát a szomszédba először ,hogy segítsen míg jön segítség , ezért is érdemes lenne a jó szomszédi viszony .Sok türelmet és kitartást és legyél okosabb mint ő !

Mert többet ésszel mint erővel !

2011. febr. 9. 13:54
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönet mindenkinek, aki reagált a kérdésemre és a tanácsokért, nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem egy kicsit jól esett kiírni magamból ezeket a dolgokat.

Utolsónak: köszönöm, és mindenképpen megfogadom a tanácsaidat, és próbálom józan ésszel kezelni ezeket a dolgokat. Az is, igaz, hogy mindig találnak majd valamit, amibe beleköhetnek, úgy tűnik nekik ez a perverziójuk.

2011. febr. 9. 14:22
 18/22 A kérdező kommentje:
Bocs: beleköthetnek
2011. febr. 9. 14:22
 19/22 A kérdező kommentje:
Kívánok mindenkinek sok kitartást!!!!
2011. febr. 9. 14:23
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező ,kérted a tanácsomat mit tennék. Megtisztelő de csak azt a 13.54-es hozzászólót tudnám ismételni mert ő elmondta amit mondani lehet erről. Ennél okosabb nekem se jutna eszembe:)

A 10.44-es stílusa sokat sejtet...:DD... panellakó és alatta egy proli lakik...hja ő nem proli ő már egy szinttel feljebb van:D

Ezen jól kacarászok és arra gondolok azért is érdemes ide feljönni mert mindig akad egy-két figura aki meg tud nevettetni:D

2011. febr. 9. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!