A te somszédod is idióta? Mesélnél?
Nem szeretek senkit minősíteni, de nem találtam szebb kifejezést.... és még finoman fejeztem ki magam.
Először feljelentettek, mert ugat a kutya, aztán ha rászólok a kutyára, akkor meg velem ordítanak, hogy igazán befoghatnám a pofámat. De ez csak egy, a számtalan húzások közül.
Teljesen együtt érzek veled. Már azon is gondolkodtam, hogy vajon mi bűnt követhettem el, hogy ezekkel áldott meg a sors.
Nekünk se könnyű, nem mehetünk a kertbe, mert folyton bámulnak (megse próbálja leplezni, hogy bámul, fenyegetőznek (ha hallanád), kötekednek...
Én szerencsére csak múlt időben beszélhetek róluk. A régi szomszédaim hogy is mondjam, kissé érdekesek voltak. Mára új szomszédaim vannak és nagyon rendes emberek. De ehhez el kellett költöznünk.
Tehát volt egy nagy ház, amiben lakott a nagymama, és az unokája, meg annak a családja. Ez a hapsi beteges kukkoló és egy perverz majom volt. A feleségét verte, mindig részeg volt, engem meg folyton lesett. Már nem mertem kiülni a teraszra, mert a fürdőszoba ablakból lesett, mindig láttam a fejét. Volt olyan is, hogy el akarta kérni a számomat, és csak ezért átjött. Ilyen egy mocsok volt, közben meg ott volt a felesége meg a kisfia...
Egyik éjszaka arra riadtam fel, hogy a szomszéd valami bútort felborított, a felesége meg ordított, mint akit nyúznak. Na azután az asszony elköltözött, és nem sokkal utána ment a pasas is.
Volt egy időszak, amikor az öregasszony további két unokája családostól odaköltözött a házba. Nem tudtam összeszámolni, hány gyerek volt, legalább tízen lehettek így összesen. Egész nap ordítoztak, a szemetet dobálták át hozzánk, ráadásul az egyik lányunoka férje cigány volt, és szemetet gyűjtött az udvarban. Büdös volt, és átjöttek hozzánk a patkányok. Azóta sem tudtuk őket kiirtani.
Néhány éve elköltöztek, a néni pedig egyedül maradt, agyvérzést kapott, és most ágyhoz van kötve. Mindössze egy unoka látogatja...
Jó, hogy eszembe juttattad, mi itt lakunk lassan 30 éve, ők nagyjából 10 éve, és legtöbbször megkapjuk azt, ha valami nem tetszik, akkor el lehet költözni...
Az a lényeg, hogy valami magasabb rangú helyen dolgoznak, és az egész utcának vigyázban kellene állnia, mert ők ide jöttek lakni.
Nekem olyan szomszédaim vannak , h egy csavart nem képesek becsavarni és azt hiszik , mert én itthon dolgozom mindig ráérek a vacakságaikkal foglalkozni.De azért megyek ha hívnak megigazítom az ajtót , h lehessen becsukni , kicserélem a zárat ha kell és ha valami olcsó bóvli (ócsó kínai)zárat vesznek akkor visszaviszem a boltba és hozok rendeset,felrakom a festményt a függönytartót stb stb stb .De amikor a rendőrszomszéd átjött 1 kapával és egy kapanyéllel , h nem tudja összerakni akkor jól meg is kértem az árát miután kb 30 másodperc alatt összeraktam neki.Amúgy pénzt nem szoktam elvenni tőlük, abban a reményben hátha akkor békén hagynak. De nem ,akkor is jönnek, h csavarjak már be 1 villanykörtét meg minden ilyen hülyeségekkel, amiket egy ffi sztem meg kéne tudjon csinálni.De ezek nem.
Készítettem egy előszoba ajtót pár éve az egyiknek. Lehet hallani nálunk az udvaron , hogy csapkodják ,de még bírja.
Az összes szomszédgyermek legjobban nálunk szeret játszani az én kislányommal mert itt lehet játszani és felfordítani mindent a pincétől a padlásig.Amikor pedig ebédelünk nem zavarjuk haza őket (mint ők az enyémet), hanem itt esznek velünk mert engem zavar ha én eszek és csak bámulnak közben.Itt minden gyereknek kitűnő étvágya van , nem is értem miről beszélnek a szüleik amikor azt mondják h válogatósak:)
Öreg nyugdíjas szomszédnéniim is vannak akiket ha jó a kedvem (és általában az:)a lánykori nevükön szólítok és már kitolásból is elseprem előlük a havat és csak röhögök amikor jönnek ki felszerelkezve és már nincs is hó előttük:) A másiknak meg szoktam mondogatni , h megveszem a házát de csak azért h lebontsam mert nem süt be a nap tőle a nappalimba csak 10 óra után:)
A kertszomszédom (nyugdíjas orosztanár) 4 nagyméretű korcs kutyával lakik. A kertje ősdzsungel a kutyái vadállatok, nincs előttük akadály. Éjjelenként kalandtúrákra indulnak és mindent széttépnek ami az útjukba kerül.Hozzám nem jönnek be mert amikor be akartak jönni egyik felakadt a kerítésre és ott nyivákolt egy darabig.Nem siettem leszedni szépen körbementem és szóltam a gazdájának h intézkedjen.Nekem is vannak kutyáim (tacskó, kokker és 1 korcs )és amikor azok ott odaát elindulnak az összes szomszédkutyával nagy koncertek vannak. Vt már h éjjel 3 kor költöttek fel és be kellet zárjam az enyémeket h aludni tudjak.Hát nem örültem.
Ez a helyzet ismerős, az ember segítőkész egy darabig, de amikor túlzásba viszik a dolgot, akkor szakad a cérna. Nagyon jó szakember lehetsz, ha ennyit kibír az a szerencsétlen ajtó, merre laksz? Lenne mit kijavítani nálunk is...csak vicceltem.
Egy ideig én is próbáltam a kutyára odafigyelni, hogy ne ugasson fölöslegesen mégcsak véletlenül se, mert nem szeretem a konfliktust,(egyébként nem azzal van a baj, hogy ugat, hanem azzal, hogy akkora, mint egy jól megtermett borjú, nagyon jámbor, szelíd, tényleg nem ugat sokat, tudom, mert itthon vagyok vele egésznap. Egyébként egy teljesen elzárt területen tartjuk, nemhogy átmenni nem tud, de még átlátni sem), de tegnap betelt a pohár, mostmár vonyíthat, ugathat ahogy akar, én többet rá nem szólok. Sőt, zene lesz a füleimnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!