Nem gáz a fekvő galéria?
Alapvetően nem. Persze nehogy ágyat tegyél fel, az egy csomó plusz súly, bőven elég csak a matrac.
Viszont "akciózni" galérián nem annyira szerencsés, az a kisebbik gond, hogy bevered a fejed, viszont ha nincs bombabiztosra megcsinálva (általában nincs), akkor egy hevesebb akciónál elég durván recseg és kileng. És elég vacak azért félbehagyni, mert mondjuk alatta van a gépetek és nem akartok ráesni :D
elég a matrac, valamint ajánlott, h legalább 180 cm legyen a galéria magassága.
ha jól van megcsinálva, akkor legalább olyan jó, mint egy plusz szint a lakásban.
barátnőmnek 160 cm magas, ő meg elég alacsony, szal nem veri be a fejét, és iszonyat masszív, mert nem csak egy vacak faváz, hanem normálisan meg van építve.
Szia!
Évek óta galérialakó vagyok, így tudok írni neked tapasztalatokat! ;)
Hátrányai:
-Nyáron iszonyatosan meleg, ruha nélkül lehet csak aludni fent.
-Az én esetemben alacsony, így a testtartás nem a legjobb.
Előnyei:
-Ha kicsi a szobád, de magasak a falak, akkor rengeteg helyet megtudsz spórolni! Okosan és kreatívan kell gondolkodni és a hatás nem marad el! Minden lesz, csak gáz NEM! ;)
-Télen kellemes meleg, a fűtést is csak a legnagyobb hidegekbe kell bekapcsolni, ezzel is spórol az ember.
-Kicsit eltudsz vonulni a világtól, akár olvasni tudsz, TVzni vagy bármi.
Tehát én inkább a kislakásokba ajánlom a galériát, mert így nem kell semmiből hiányt szenvednem!
Édesapám és egy szakember csinálta még vagy 15 éve, fából. Az aztán mindet bír! Nincs zaj "akció" közben! :) Tehát javaslom a fagalériákat is.
Kicsit spórolnom kell, és neki esek egy kis frissítésnek. Szépen lekennem a galériát, matracot teszek fel, a lépcsőfokoknak más-más színt adok, a lépcső alá építek, stb. ;-)
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!