Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért utálod a szomszédodat?

Miért utálod a szomszédodat?

Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 17:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Inkább nem részletezném, mert hátha magára ismer. A lényeg, hogy eddigi tapasztalataim szerint, a legjobb minél távolabb élni tőlük.
2011. jan. 28. 09:42
 12/24 anonim ***** válasza:
Mi itt az egész utcával jóban vagyunk, a második, harmadik szomszédot is ismerjük. Minden szomszédnak megvan a maga hibája, ezzel meg kell tanulni együtt élni. Az egyik szomszéd például nagyon pletykás, de annyira zavarosan beszél, hogy úgyse hisz neki senki :) . De ők vállalják el a kutyánk és a macskáink etetését, ha elutazunk.
2011. jan. 28. 10:21
 13/24 anonim ***** válasza:
Mert egy banya!
2011. jan. 28. 13:18
 14/24 anonim ***** válasza:
Csak mert zeneszerzésből él, és képes volt beköltözni egy társasházba. Neki a lakás a munkahelye, ezért ha este tízkor kezd el dolgozni, szerinte mi vagyunk a hülyék hogy szólni merünk.
2011. jan. 30. 15:48
 15/24 anonim válasza:

Mert folyamatosan zaklatja a családunkat és egy gerinctelen mocsadék!

Unatkozó, naplopó csávó, folyamatosan hallgatózik, mikor mit csinálunk pl reggel addig dörömböl amig fel nem kelünk, estig nyugi halkan lopakodik,aztán már várja, hogy mikor fekszünk le és akkor kezd el dörömbölni, bútorokat tologatni az alvó családunkra!

Eddig nem hittem el hogy ilyen primitiv tahók léteznek!

Ha valakinek van 5lete kihez tudnánk fordulni a közös képviselőn kivül, örülnék... bár már lemondam róla, hisz senki nem segit

2011. febr. 13. 17:05
 16/24 anonim válasza:
Azért mert névtelen leveleket küld, feljelent mindenkit, és lemérgezte a kutyánkat, és csak a mi kutyánk ugatása zavarja másé nem, holott éjszaka kutyabandák járják az utcát. Ezért sajnos.
2011. febr. 14. 09:35
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem utálom őket inkább sajnálom.

Az egyik valami örökölt pénzekből akkora flancos házat kezdett el építeni 15 éve, h soha nem bírja befejezni mert a pénz elfogyott és 13 éve úgy áll félkészen lakhatatlanul.Szerencséje h a régiből meghagyott két szobát(ami előtte van az újnak:) mert abban laknak .

A másik nagydarab barom állat amikor hazaér mindegy hány óra van addig dudál amíg a picike felesége ki nem nyitja neki a kaput.

A harmadiknak elképesztő sok macskája van és amikor jövök haza nagyon érdekli hol jártam .Olyankor néhány macska mindig vele van. A múltkor átfaroltam az egyiken véletlenül és lapos lett.Nagy ribilliót csapott én meg avval nyugtattam , h mit van úgy oda maradt még nyolc élete :)

Tudnék még mesélni....

2011. febr. 14. 11:02
 18/24 anonim ***** válasza:
17:05-nek, nem egy lépcsőházban lakunk? Alattunk a vénasszony is nappal csendben van, este 8-tól reggel 8-ig zajong. Klumpában mászkál, az előszobában van járólapja, ha azon végig megy az egész lakásban halljul, és ezt csinálja egész éjjel, mert 22 és hajnal 2 között főz. Ki-be mászkál, rángatja az ajtókat közben és mindig nekimegy valaminek, ami ezáltal koppan. Néha még le is ejt valamit, ami akkorán puffan, durran. Már a pokolba kívántam 1000-szer!!! Felettünk szerencsére már 2 éves a gyerek, már nem kopácsol annyit, viszont szerintem az apja az, aki a konyhában dobol a földön. Szóval felejtsd el, hogy élni és élni hagyni. Élni és lesz@rni a szlogen nálunk. És hogy "biztos nem tőlünk jön a zaj".
2011. febr. 14. 20:14
 19/24 anonim ***** válasza:
Én is tudnék mesélni:( Viszont olyan nincs, hogy nyugalomhoz való jog? Állítólag a folyamatos tűrés, és ideg amit egy "drága jó" szomszéd okoz még rákot is okoz. Én már érzem is hogy kivagyok idegileg tőlük. Már mikor haza kell jönnöm összeszorul a gyomrom, mert tudom mi vár itthon. És ami a legszörnyűbb, nem lehet tenni semmit, így kell leélni az életemet. Én el is költöznék, de sajnos nincs rá mód:(
2011. jún. 13. 14:10
 20/24 anonim válasza:
Én nem utálom őt.
2011. szept. 25. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!